Merhaba. Zaten büyük beklentiler içerisinde olmam. Ama oldu ki beğenmedim. Düşünüp aldığı için kırmak istemem ve beğenmedim diye ifadeler kullanmam ama beğenmediğim anlaşılır.. Yani aslında açık sözlü biriyim. Bir şeyi saklamayı sevmiyorum. Jest ve mimiklerimde her şeyi belli eder ama amacım üzmek olmaz.
başıma geldi ama söylemedim hiç 😀 netice de düşünüp almış bir gün buluşmaya gittiğimde bi hediye paketi uzattı ne doğum günüm ne özel bi gündü açtım kolye , taktı boynuma teşekkürler dedim ama hiç beğenmedim yani hiç hemde gram beğenmedim sonra bi süre sonra hiç takmadığımı görünce sen kolyeyi neden takmıyosun beğenmedin demi dedi bende yoo beğendim dedim ama anladı yani
Hediye hediyedir. Beğenmeme gibi bir lüksüm olduğunu sanmıyorum. Tabii absürt bir şeyse “bu adam beni hiç mi tanımıyor” diye düşünebilirim. Ama ona bir şey diyeceğimi sanmam.
Eski sevgilim yıl dönümümüzde sweat almıştı. Bıkmıştım artık sweat alınmasından. Beğenmemiştim ama beğenmişim gibi yapıp teşekkür etmiştim. Daha sonrasında ayrıldık ama toplasan 3 kere giyinmemişimdir. Şimdi ya kardeşim giyiyor ya da dolapta duruyor. Bence sana ne almamı istersin diye bi ağzını yoklayın. Bana sormuştu hatta sweat alma da ne alırsan al dememe rağmen gidip sweat almıştı.
Ben söylemem neden hevesini kırmayım ki beğenmiş düşünmüş almış teşekkür ederim o hediyeyi sevmiyorsam bile çaktırmadan bir şeyler yapmaya çalışırdım ben karşımdaki insanın hevesini asla kiramam.