Merhaba. Her kızın tercihi başkadır. Kimisi şart koşar, kimisi pek önemsemez. Ama sevdikten sonra tektaşın pırlantısı düşük diye reddetmek benim fikrime göre mantıksız. Ki evlilik teklifi yapmayan birçok erkek var. Tabi tercih meselesi.
Değil tabikide bence aşırı da pahalı yahu. Gümüş alınsın mis gibi dememe rağmen sevgilimde bana pırlanta almış ufacıklardan. Her yan yana gelişte buna o kadar bayıldın onunla ne lahmacun yerdik diyorum ahahahhahh. lahmacunda yeriz feda olsun diyor 10/10
Seni paran için seviyor derim. Allahın sevgili kuluymuşsun yol yakınken... sana zahmet boşlukları doldur az mantık sonra boşluklar kendiliğinden dolar zaten
Yani her kız aynı değil gözü doymuş var doymamış olan var türkiyede yıllarca evli olupta eşinden degil yüzük görmek çöp bile görmeyen var hediye hediyedir sonuçta
Atışın iyi ama kendini geliştirmelisin inandırıcılık için, biraz daha detay ve incınmış hissiyle birlikte belki yedirebilirsin. Öyle kadına ipten tüzük bile takmam ben.
Ben baget aldırdım ama taşı pırlanta bile değil gerçekten seven de o taşın pırlantasına bakmaz zaten yarın Birgün başka sebepten boşanacağına böylesi hayırlı olmuş :)