Alınan yüzüğe göre değişir Vermende ki amaca göre değişir Sadece hediye olarak aldıysan (tek taş falan alırsan, alyans tarzı bir şey alırsan kurtuluş yoktur), üzerine basa basa sadece içinden geldiğini ve hediye olduğunu söylersek sıkıntı veya beklenti olmaz diye düşünüyorum
Veriliş tarzı ilişkinin durumu ile ilgili bir durum Benim gençliğimde yüzüğün anlamı çok netti oysaki şimdilerde bir çok durum anlamını yitirmiş bozulmuş görünüyor Umarım sana verilen yüzük yanlızca gönlünü çelmek için bir hediye değildir
Sevgilimin bana yüzük hediye etmesi beni hiç tanımadığını gösterir. Prensip olarak; pırlanta, elmas gibi mücevherlerin alayına KARŞIYIM... Zaten yüzük sevmem de takmam da. Sevgilime ilk soracağım şey; 'parmağımda hiç yüzük gördün mü?' olurdu mesela. Sorunuza gelirsek; o anlamı taşıması size bağlı yüzüğe bu kadar çok anlam yüklüyorsanız ve görseldeki tepkiyi verecekseniz evet. Ayrıca şu görsel beni zerre heyecanlandırmadı. Tek taş pırlanta yüzüğün benim için hiçbir değeri ve manası yok... Sevdiğim adamın parmağıma ' Mavi ' bir ip bağlamasını ve uçak bileti hediye etmesini tercih ederdim. Birkaç ülke görürdük. Anı biriktirmek çok daha güzel ve anlamlı bence. :)
Kişiden kişiye göre değişir. Bizimki en başından ciddiydi. "benim olursan gitmene izin vermem" dedi. Sonra 3 ay içinde kendine aşık etti. Evlenebilseydik o zaman evlenirdik. Kalbim onun kalbiyle mühürlendiği için bir nevi kocam sayılır uzun zamandır :)
Hediye hediyedir yani gereksiz soru işareti yaratmanın manası yok deveyi pire yapmanın öküz altında buzağı aramanın anlamı yok bak ne güzel düşünmüş incelik yapıp sana gitmiş tek taş yüzük almış