Bir kadına ancak kardeşi, babası ve kocası para verebilir!!! O da edebiyle, saygıyla, minnet ettirmeden!!! Bir başkası para önerecekse komada kalmalara hazır olsun!!! Ya da şöyle vasiyetini hazirlasin, avukatı o kadını mirasçı olarak eklesin, oradan da adam kendini bi'zahmet vursun!!!🤣🤣🤣🤣🤣
Yardıma ihtiyacı olan kadınlar cimer'e başvuru yapabilir. Hicbir kadın hiçbir erkeğe mecbur değildir. Burada yaşamak için para vermek değil ana fikir. Haddini bilmemekte ısrar eden erkeğin varabileceği sınır işaret ediliyor.
Kadınla ne samimiyettesin? Yeni bir ilişkiyse bence kesinlikle böyle bir şey yapılmamalı. Ama iki tarafta artık birbirini tanıyıp samimiyetlerine inanmışsa olabilir. Ben bazen eşimden özel günlerde aklımda olan şeyleri istiyorum hediye beklemeden yani para da istesem aynı şey sorun yok. Kendim de istedigim şeyleri alacak ekonomik özgürlüge sahibim tabi ki. Hatta bazen fantazi bile yapıyoruz istedigim şey karşılığında ona özel videolar atmamı istiyor akşam eve geldiğinde de bana ödemeni yap diyor. Eğleniyoruz işte ufaktan.
bilemiyorum biz kızlar arasında doğum günlerinde kendi kafamıza göre hediye almak yerine para takıyoruz. kendisi sevdiği veya ihtiyacı olduğu şeyi alıyor. tabi ki isteyen böyle bişey yapıyor. hediye alana neden aldın da demiyoruz.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 461 cevap paylaştı.
Hayırrr değildirr.. 😼 Şahsen bu davranış benim gözümde hakarettir ama bazı kadınlar o izlenimi veriyorsa ona bi şey diyemem.. 🤷🏻♀️ Herkesin kendi tercihii.. 😉
Alışveriş & Hediyeler konusunda 540 cevap paylaştı.
Para olarak hediye biraz hakaret gibi olur. Hediye alacağın kişiyle samimisindir. Neyden hoşlandığını ya da neyi sürekli kullanacağını bildiğin bir hediyeyi almak daha mantıklı.
Eğer çok seviyorsam hediye olarak para vermiş derim içim kırılarak kabul ederim ama benim için çokta önemli biri değilse parayı rulo yapar medcezir yaparım
Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı.
Kadınların da çiçek olduğunun farkında olup öyle davranmak üzdükten sonra çiçek alıp gönül almak değil, kısaca adam olabilmek. Tabı bazılarına da bu yetmiyor.
Erkekler bence kızlara para vererek kendini üstün göstermeye çalışıyor tabiki bu benim şahsi görüşüm ve genellemede yapmak istemem ama hoş olmuyor hediye olarakta tercih etmemelisin diye düşünüyorum özellikle ilişkiniz yeniyse😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değil, ben birkaç kişiye veriyordum. Ama onur kirci olduğunu anladim.
Paradan kadına hediye olur mu bilemem ama bana göre bir kadına verilebilecek en iyi hediye ilgi ve sevgidir. Para eninde sonunda biter. Ama gerçekten verilmiş ilgi ve sevgi bitmez : )
@uomoitaliano hayır bu üşenmeye girer hani nasıl desem bir hediyeyi düşünüp almak ya da kendi ellerinle hazırlmak daha güzel olmaz mı direk al sana para git ne istiyorsan onu al ben o kadar para istemem ki bana elleriyle saksıda çiçek ekip verse ya da çiçek toplayıp verse en güzel en anlamlı hediye olur.