Aynen aynı cevaplar geldi hep ama birine ayar verdim. Dedim ben bu kolanın müşterisiyim
Kampanya kuralında promosyona katılan her hangi bir noktadan alabilirsiniz diyor. Aldığın yerden al demiyor dedim. Bak satıyorsun vermek zorundasın dedim sonrada baktı köşeye sıkıştı o üründen kalmamış dedi vermedi
Eskiden dede bakkal vardı cips alırdım ama elleyerek içinde var hissini alarak böyle hep denedim hep bedava cips çıktı dede bakkal bidaha bakkala sokmadı hain dede mezarında rahat uyuma sene 2003 falan
Yok, pek peşine düşmezdim.
Selam,
Tabii, küçükken dondurmadan bedava çıkacak diye heycanla açtığımız kantin önü sıralarının tadı bir başka oluyordu. Alabiliyor muyduk... almıyorduk desem kantincilerin hakkını yerim. 😂 ama genel anlamda abur cuburlarda çıkan bedavaların verilmemesi gibi durumlarla da karşılaştık.
Cevap
17Cevap
Bira şişelerinin altından ışık tutarak bedava olanı buluyorduk 🤣 1 biraya 5 tane aldığımı biliyorum sonra bütün mahalle alkolik olacaktık 18 yaşımızda , kampanya bitti kurtulduk
Çocukken üçün beşin hesabı yapılırdı lakin şimdilerde ne abur cubur yerim nede alırım kaldıki bedavasını kovalayacak hiç değilim
Eskiden ďnk geldiği olmustu bakkal alışverişlerinde
Bedava kola ve dondurma alırdım..
En sonunda illallah etmişti bakkal 😆
Sadece fanta'dan bedava çıktığında karşılığını alabildim
Çocukluğumda evet. Şimdi ne çıktı diye bakmıyorum bile. Çöpe atıyorum
Seksi formum. icin abur cubur tüketmiyorum👍😊
Allah seni davul etsin , bırak kızın resmini 🤣 kim bu instasını versene
Kendinizi satmadiğiniz kaldi onuda yaptiniz maşallah bide kendi resmim diye insanlara yutturmaya çalişan geri zekali insanlar
Ben peş peşe 7 kere senben dondurmadan bedava çıkartmıştım taa 2011 de falan sonrası hastane tabi
Aldım ama bakkal amca pek memnun değildi galiba ürünün parasını ödemiyorlarmış
Küçükken, bedava dondurma çıkardı 🥴
Marketimiz olduğu için hiç bu zevki tatmadım
Cimriler vermiyordu ya, hiç alamadım jfjfmcmcmc
Küçükken aldığım çok olmuştur.
Çocukken alırdım cipsten cikanlarla
evet ufakken alırdım baya
Evet
Nuoo
Evwt lipton ice tea aldiydim
Çok aldımmm :)
Sadece dondurma aldım cipstekileri vermiyorlardı