İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde alışveriş sitelerinin güvenilir olmasına ne derece dikkat ediyorsunuz? Daha önce hiç karşılaşmadığınız sitelerden alışveriş yapabilir misiniz?

Merhaba,
Genelde sürekli alışveriş yaptığım siteleri tercih ettiğim için ürün alırken sorun yaşamıyorum. Tabi farklı bir sitede almak istediğim ürün olursa daha önce alışveriş yapıp yapmadığına dair arkadaşlarıma soruyorum.
Ve daha önce alışveriş yapmadığım siteler ilk tercihim olmuyor fakat arada yeni sitelerden alışveriş yapma gereksinimide duyuyorum.
Trendyoldan alışveriş yapıyorum zaten sadece. Hiç problem yaşamadım.
Oldukça fazla.
Çok dikkat ettiğim bir kriterdir güvenli olması. Genel olarak popüler sitelerden alışverişimi yaparım ayrıca satın aldığım firmanın yorumlarına, puanına çok dikkat ederim. Her siteden alışveriş yapmam.
Cevap
3Cevap
Valla varsa yoksa trendyol, hepsiburada takılıyorum. Tabii Lc Waikiki, Defacto, Flo, Penti gibi markaların da sitelerine güvenirim. Instagramdakilere falan bir türlü güvenemiyorum yani.
Genelde popüler sitelerden alışveriş yapıyorum. Facebook a instagrama reklam veren küçük işletmelere pek güvenemiyorum
Zaten genelde bilindik sitelerden alışveriş yapıyorum, sorun yaşamıyorum
Kilitli sitelerden almaya dikkat ediyorum ama herhangi bir sıkıntı gelmedi başıma şimdiye kadar
Çok dikkate almak lazım ben pek internetten alısveriş yapmıyorum.
Sadece okul icin kitap aliyorum o da ztn guvenilir siteden
Araştırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?