Selamlar.
Garip ve farklı bir soru bu. Bu devirde kimse delirmedi ki ev hediyye etsin tanımadığına. Bunu biri diyelim bana yaptı gerçekten hemen şüphelenirim ben. Çünkü mutlaka sebebi vardır. Sebebi yok lafına asla inanamam.
Evi kabul ederdim. O evi ihtiyacı olan birine hediyye ederdim bende. Çünkü benim buna ihtiyacım yoktur. Böyle birşey yapılsa size mutlaka sebebsiz olmadığını düşünün. Sebebini araştırın.
Bu işin içinde bir şey olduğunu düşünürdüm. Ha gerçekten ihtiyaç sahibiyse birisi ve birisi gizli bir biçimde bunu hayır işlemek niyetiyle o evi hediye ettiyse gurur yapıp asla katha diye reddetmek, kabalık ve kibir olur.
Merhaba.
Bu devirde babadan ev teslim alsan işin içinden çıkamıyorken tanımadığım birisinden hediye almak mı 😂 böyle bir şey olanaksız ama olduğunu varsayarsak ilk olarak sorgularım sonuç olarak alır mıyım hediyeyi verme nedenlerine bağlı... fakat pekte kabul ediceğimi sanmıyorum. xd
Rica ederim
Etmem tabi kii
Cevap
21Cevap
Soruyu görünce bile bir gülme geldi, gerçek olsa hiç dayanamam gülerim kesin... Olmadık şeyler bende gülme etkisi yaratıyor...😅buradaki saçma trol ergen işi sorular gibi...
Bu baya bilim kurguya girer artik bu devirde tanimadigin birinin ev hediye etmesi hayalden baska bisi olamaz 😂
Ben böyle bir durumu kesinlikle kabul etmem, Çünkü şu bir gerçektir ki kimse kimseye bedava hiçbir şey vermez altından bir şey çıkacaktır.
Devir, senin bahsettiğin devir değil ki. Kim, kime böyle bir şey yapar. O eski Aktürk Türkiyesi idi. Yok artık öyle bir şey.
evet hediyeleri geri çevirmem ben zahmet edip almış geri çevimek olmaz
Etmem miras ise ederim ama menfaat bekliyorsa etmem.
Ne güzel tanımadıklarınız var sizin ya keşke biz de tanımasak kendilerini :D
Ederim, ayıp olmayacaksa satar parayla tatile giderim☺️
Art niyet ararım ne alaka yani bana neden ev alsın ki?
Katar bize 400 milyon dolarlik ucak hediye etti hemen aldik.
Ben de eve ihtiyacı olan başka birine hediye ederim. O kadar zor şartlarda yaşayanlar var kiii...
Kabul etmem.
Bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü muhabbetine dönüyor.
Ilk şaşırır sonra gider sonra hayır der gider eve ağlarım sonra kendi kendime ben ne oldum böyle bipolar gibiyim derim😅
Ederim de karşılığında ne istiyorsun diye sorarım bu zamanda kimse kimseye bedava bişey vermiyor
Ev hediye ediyorsa daha büyük bir şey alacak demek ki benden tabiki kabul etmem
hayır tabiki tanıdığım biri dahi olsa kabul etmem
Tabi kim etmez ki fjdj
Etmem 😄 aklımı peynir ekmekle yemedim
Kesin bir b. kluk vardır o yüzden kabul etmem
Ev çok büyük bir hediye ve karşılıksız veriyorsa bence sorun.
hiiiçç tanımadğım biri benim ev aldığım nerden biliyor?
aldğımı değil aradğımı yazacaktım
Almam o nasıl hediye öyle
Ederim bunda gurur olmaz 😂
O eve atıp beni şey yaparak geri ödetmesin de
Rahatsız olurum heralde.
Kabul etmem ki 😂
Kabul etmezdim.
Ederim
Etmem
Neye gore kime gore
Kimse böyle Bi şey yapmaz sebepsizce...
Mal gibi hediye edene bakarım inme iner