suyun buz gibi olması lazım, kendine güvenmen, güleryüzlü olman lazım, insanların bakışlarına aldırmaman lazım, suyu taşımayı kolaylaştırman lazım. Bunu deneyip günde kaç ciro yapabiliceğini hesaplaman lazım ve ona göre su ayarlaman lazim. bu su satmak için geçerliydi. plajda süt mısır çekirdek limonata su iyi gider. bu konuda ciddi isen bana yaz yardımcı olurum şuanda aktif olarak otobanda su satıyorum ve kazaniyorum biraz sonra da evden cikicam iş beni bekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
suyun buz gibi olması lazım, kendine güvenmen, güleryüzlü olman lazım, insanların bakışlarına aldırmaman lazım, suyu taşımayı kolaylaştırman lazım. Bunu deneyip günde kaç ciro yapabiliceğini hesaplaman lazım ve ona göre su ayarlaman lazim. bu su satmak için geçerliydi. plajda süt mısır çekirdek limonata su iyi gider. bu konuda ciddi isen bana yaz yardımcı olurum şuanda aktif olarak otobanda su satıyorum ve kazaniyorum biraz sonra da evden cikicam iş beni bekler
Buz kutuları var onların içinde her türlü içecek satılabilir. Tabi zabıtalar tutmassa :)
Zabitadan izin nasil alcaz miktarı nedir? Zaten şey su veya meyvesuyu icin şu buz kabları var birde başka ne satabiliri,
Dediğim gibi soğuk şeyler ve pamuk şeker satarsan iyi satılır. Mideyede olabilir. Belediyeden izin alman gerekir
Belediye çok para alırsa o sıkınti
Belge aliyorsun bildigim kadariyla
Belge de gıda izni istiyor kfmsjsjsje ya bi tanecik su be
Bileklik satan takı satan çpl oluyor
Nerede satabilirim? Daha çok su yemek tarzı balon tarzı seyler aliniyor ama plaj veya yer olarak önerin var mı
Ben Marmariste buna çok rastladım plajda bileklik satıyordı kadınlar uygundu da herkes tanıdıklarına hediyelik almıştı :)
İstanbul da yer biliyor musun?
Hayır bilmiyorum malesef
Teşekkür ederim 💖
Tabii yap
Tavsiyeniz var mı yer olarak konum olarak?
Hangi ildesin
İstanbul
Rivaya gidebilirsin ama hangi yaka takip etsene bi
Avrupa dedigin yer ofmejebeuwiw yaw oraya kadar nasıl taşıyayım suları bana yakın florya bakırköy
Tamam takip et bi
Dişencimisin?
O ne la
Suyla şov yapan
Alın terimizle para kazanıyor ayıb be