Havalar soğuk bu havada su ile çok satış yapamazsın imkanın varsa çay kahve salep falan yapıp sat
0
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kanka termos felan alcak para yok 2 3 saatte 1 paket su satilmaz mı ışıkta duranlara satarım eline tutuşturuum sürekli yapmicam zaten ele 3 5 bişi geçsin
Kanka açık büfe gibi gezecek halim yok tek bir şey satabilirim çünkü kurulmicam ışıklarda kitemeye çalişcam arabanın önüne felan yatarım zengin olduğu için çekileyim diye verir belki 3 5 bişi
Kanka hayatımı su satarak kazanacak halim yok şu an iş bulamadım ondan cebe biraz para girsin diye satmayı düşünüyordum sürekli yapacağim bir iş değil iş bulana kadar idare etse yeterdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Havalar soğuk bu havada su ile çok satış yapamazsın imkanın varsa çay kahve salep falan yapıp sat
Kanka termos felan alcak para yok 2 3 saatte 1 paket su satilmaz mı ışıkta duranlara satarım eline tutuşturuum sürekli yapmicam zaten ele 3 5 bişi geçsin
Hm anladım
Deneyebilirsin
Nerede yaşıyorsun
İstanbul'da yaşıyorum trafik kalabalık zaten gözüme kestirdigim hafif zengin yeri var ve hiç su satan felan görmedim orada satsam
Neresinde
Ataköy
Anladım
O tarafları bilmiyorum çok
Zengin çok burada
Şey dicektim eminmnüne falan gel orada satmayı dene emin ol kazanırsın
Doğrudur ya
Kanka oralarda çok satan var bana sattirmazlar
Ya insanın çok olduğu bir yere git orada satarsın kesin ama dediğim gibi imkanın varsa sadece su satma
Kanka açık büfe gibi gezecek halim yok tek bir şey satabilirim çünkü kurulmicam ışıklarda kitemeye çalişcam arabanın önüne felan yatarım zengin olduğu için çekileyim diye verir belki 3 5 bişi
Olabilir dene bakalım şansını
Bana şans dile yarın bi denerim belki ya da çakmak felan mi satsam
Su sat bence çakmak herkeste vardır
Tamam dilerimm
Vazgeçtim ya idda yapacam en azından uğraştırmaz ya kimseye ağız burun eyemem ben alır mısın felan diye havada buz zaten bu havada hasta olurim
Benim max kararlılık ğwğwğwğwğğw
Su satacaksan yaz ayında sat. Çok satış yaparsın kış ayında su almazlar
Jsksksskdndios valla gece gaza gelmiştim ama sabah söndü gazım kim BİM suyuna 5 10 lira para versin aq
Yanii
Kanka hayatımı su satarak kazanacak halim yok şu an iş bulamadım ondan cebe biraz para girsin diye satmayı düşünüyordum sürekli yapacağim bir iş değil iş bulana kadar idare etse yeterdi
Bu yaşta ne su satması osurukculuk yapsan daha çok oaza kazamirsin
Abi hiç mi iş yok
Valla bulamadım tüm ilanlara başvuru yaptık geri dönüş yok
Şu mülteciler gitse ülke rahatlayacak ak
Vallahi ya iş bulamıyoruz kendi halkı olduğum ülkede şu rezilliğe bak
Hayir mantikli degil
Neden
Yaz gunu yapsan isiklarda mantikli ama Şu an kis hic bi getirisi olmaz dondugunla kalirsin bosa zarara girme
Kanka sıcak su satacam yani millet kışın su içmiyor mu
Yok kanka sicak su almaz kimse inan bana bosuna usutursun bu havada hic cikma daha iyi
Of başka fikrin var mı idda gireyim dicem oda kaybettiriyor iş de bulamıyorum mecbur ticaret yapmam lazım
Ufak sermayen varsa telefon al sat yap ltgodan
İşte 5 kuruş yok o yüzden küçükten başlamam lazım
Ondan daha kucuk bi is suanda yok yani anca yazin var