Alışveriş & Hediyeler Nike outlet mağazalarındaki ayakkabılar orijinal midir? misgumbaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nike outlet mağazalarındaki ayakkabılar orjinal midir veya herhangi bir outlet mağazalarındaki ayakkabılar orjinal midir? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nike outlet mağazalarındaki ayakkabılar orijinal midir? Cevapla Ayakkabı Soruları Orijinal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Evet Küçük sefalı oluyorlar 0 15 Yorumla gülümse-06 +1 yıl Defolu Yorumla misgumbaa +1 yıl Nasıl yani Yorumla misgumbaa +1 yıl O yüzden mi outlet mağazaları indirimli oluyo Yorumla gülümse-06 +1 yıl Tabiki Yorumla misgumbaa +1 yıl Aa ben bunu bilmiyordum işte Yorumla misgumbaa +1 yıl Defolu mal almam banane 😂 Yorumla gülümse-06 +1 yıl İyi de ayakkabının içi mesela küçük bi yeri öyle ya da tişört etiketi yok iç kısımda Zenginsen alma Ben alırım 😂 Yorumla misgumbaa +1 yıl Yok zengin değilim keskee Yorumla gülümse-06 +1 yıl Tüh bizim ayakkabı hayal oldu desene 😂 Yorumla misgumbaa +1 yıl Ya bi bakıyım ben 😂 Yorumla gülümse-06 +1 yıl 42 numara :) Renk de senin zevkine kalmış :) Çok incesin 😂 Yorumla misgumbaa +1 yıl Anlamadım Yorumla gülümse-06 +1 yıl Şaka yaptım ya 😂Be almam defolu dedin ya Bende bana al dedimSende bakayım dedin Bende ölçülerimi verdim 😂😂 Yorumla misgumbaa +1 yıl xd Yorumla gülümse-06 +1 yıl Peki öyle olsun 😂 Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Nike sonuçta 😁 0 3 Yorumla misgumbaa +1 yıl Nike replikalar da var Yorumla Atkncn +1 yıl Nike mağazaları demişsin o bakımdan Yorumla misgumbaa +1 yıl Thx bro Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Orjinal tabiki 0 6 Yorumla misgumbaa +1 yıl Defolu oluyormus Yorumla muratby +1 yıl Defolu degil seri sonu. Sezon magazalarinda satilmayanlar outlet magazalara gider Yorumla misgumbaa +1 yıl He anladım peki indirimli mi Yorumla muratby +1 yıl İndirimli tabiki Yorumla misgumbaa +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla muratby +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet
Küçük sefalı oluyorlar
Defolu
Nasıl yani
O yüzden mi outlet mağazaları indirimli oluyo
Tabiki
Aa ben bunu bilmiyordum işte
Defolu mal almam banane 😂
İyi de ayakkabının içi mesela küçük bi yeri öyle
ya da tişört etiketi yok iç kısımda
Zenginsen alma
Ben alırım 😂
Yok zengin değilim keskee
Tüh bizim ayakkabı hayal oldu desene 😂
Ya bi bakıyım ben 😂
42 numara :)
Renk de senin zevkine kalmış :)
Çok incesin 😂
Anlamadım
Şaka yaptım ya 😂
Be almam defolu dedin ya
Bende bana al dedim
Sende bakayım dedin
Bende ölçülerimi verdim 😂😂
xd
Peki öyle olsun 😂
Nike sonuçta 😁
Nike replikalar da var
Nike mağazaları demişsin o bakımdan
Thx bro
Orjinal tabiki
Defolu oluyormus
Defolu degil seri sonu. Sezon magazalarinda satilmayanlar outlet magazalara gider
He anladım peki indirimli mi
İndirimli tabiki
Teşekkür ederimm
Rica ederim