Çıkmadan önce ne alacağınızı unutmamak için yazıyor musunuz liste? 

Selam,
Çoğu zaman kendi alışverişlerimde liste hazırlamıyorum. Fakat evimizde toplu alışveriş yapan babamın eksikleri unutmaması için liste oluşturuyorum.
Ve genelde elimde liste tutmaktan hoşlanmıyanlardanım. 😅 keyifli alışverişler dilerim. 🍀
Evet hazırlıyorum. Daha doğrusu genelde bana eksikler söyleniyor yaz diye ben yazıyorum. Kendim pek listeye bağlı kalamıyorum çünkü gidince her şeyden anladım geliyor😂
Hayır, hazırlamıyorum.
Cevap
28Cevap
Hayır yazmıyorum ama yazmak gerek çünkü almaman gereken ürünleri de alıp daha fazla alışverişle dönüyormuşsun ve doğru :D
Spontane yasamayı seviyorum, bu sebeple liste hazırlamak yerine canım ne isterse onu alıyorum. Baş eksikler harici tabii...
Aklımda bol bol not tutuyorum Markete ya da alış verişe girince buna uyuyorum yoksa alış veriş rayından cıkabiliyor
Evet Hazırlıyorum Evin Alışverişini Ben Yaparım Evin Reisi Benim Annemin Çok Sevdiği Tek Oğluyum
Her seferinde bunu yapmadığım için pişman olurdum artık yazıyorum...
Yazıyorum ama alışveriş yaparken bakmayı unutuyorum 💁🏼♀️
Eee, tabi markete girince ne alacaktım stresine girmeden evimde dolana dolana not alır, markete geçer alırım çıkarım. Genellikle o notta yazandan fazlası çıkıyor ama olsun 😄
Aşırıı unutkanım o yüzden not defterime kayıt ediyorum ne lazımsa çıktığım zaman daha rahat alıyorum.
Normalinden çok alışveriş yapacağımız durumlarda liste tutarım. 3-5 ürün için alışveriş listesine ihtiyacım olmuyor.
Eğer listem uzunsa mutlaka hazırlarım , markette unutma ihtimalim yüksek oluyor o an ister istemez başka ürünlerede yöneliyorum çünkü
Gerçekten lazım olacak şeyleri yazıyorum yumurta vb. geri kalanı o an ne denk gelirse.
hazırlamam ve unuturum ewqqwew
Bazen evet. Ama çoğunlukla listenin dışına çıkılıyor.
Çok fazla şey alacaksam listemi hazırlarım ama günlük alışverişlerimde tercih ettiğim bir şey değil.
Ahaha marketi alıp geldiğim için pek hazırlamıyorum
Genel alışveris yapacaksam markete listeyle gidiyorum.
Canim ne isterse onu alıyorum aklıma gelip gelmemesine gerek kalmıyor
Spontane alışveriş yaparım. Ama bir hedefim varsa alacağım 3 5 parça malzemeyi de unutmam.
Hayir her seferinde bir şeyleri unutup eve geliyorum.
Hazırlıyorum yoksa alacaklarımı alışverişe gidene kadar unutuyorum
Evet hazırlıyorum 🤭😂hatta yanıma kalem alıp sepete attıklarımında üstünü çiziyorum 😂
Hayır yazmıyorum ve unuttuklarım için geri dönüyorum
Elbette hazırlıyorum ve pazara falan gittiğimde en uygun ve güzellerini seçiyorum.
Ne kadar liste hazırlasamda o listeye riayet edemiyorum ki. Ya farklı şeyler oluyor sepette ya da fazlasını alıyorum. Anlık karar verince daha değişik oluyor
Hazirlarim yoksa annem basimin etini yer
Hazırlarsam yapacağım Alışveriş'ten keyif alamam.
Unutkanlık var o yüzden hazırlarım
Her zaman..
Almam gereken çok şey varsa liste yaparım
Aklım var gerek yok listeye
Çok fazla ise alacağım şeyler unutmamak için yazarım
Alcaklarımı unutmamak için hazırlıyorum ama markete gıderken listeyi almayı unutuyorum🤦
Hiç hazırlamam aklıma geleni alırım ama hazırlamak lazım aslında.
bugüne kadar hiç hazırlamadım..
Hayır , reyonları gezer alırım ihtiyacımı
Evet ve genelde listede ne Yoksa onları alıyorum
Hayır anlık karar veriyorum
Hazırlamıyorum, aldığım belli şeyler var zaten.
Anneme bana mesaj at diyom
Evet her zaman hazırlıyorum
Hazırlamasına hazırlıyorum da kullanmıyorum ssjjs
Hazırlamıyorum. Aklımda tutuyorum.
evet yoksa unutuyorum
Hazırlamıyorum
Evet hazırlıyorum
Hayır.
Bazen
alınacak çoksa yazıyorum
Aklımda tutarım..
noooo