Alışveriş & Hediyeler Alışveriş listesi yapar mısınız? fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Markete gitmeden önce alışveriş listesi yapar mısınız? Ben genelde alacağım şeyleri mesaj attırırım liste yapmam. Alışveriş listesi yapar mısınız? Cevapla Alışveriş Soruları Mesaj Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Genelde bir kenara not ediyorum gadası 2 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 355 cevap paylaştı. Evet mutlaka yaparım. Yoksa markete 3 4 sefer gittiğim oluyor😂😂 1 2 Yorumla fukanınhatunu +1 yıl Akılsız basın cezasını ayaklar çeker dndjnd Yorumla ibooo1 +1 yıl Maalesef evet doğru sjsjsj Yorumla
cebren_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Genellikle aylık alışveriş yaptığım için evet unutmamak için liste yapıyorum. Her gün unuttuklarım için markete çıkamam sevmiyorum 1 0 Yorumla
arachne_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Son 1 aydır yapıyorum ve gerçekten işim kolaylaştı. Bitenleri ya da ihtiyaçları önceden not alıp öyle gidiyorum alışverişe 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 cevap paylaştı. Yapıyorum ama ya evde unutuyorum ya da listeyi çantama attığım yerde kalıyor 😅 2 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Evet yaparım ve yarısını unutup, bir de üzerine saçma sapan şeyler alıp gelirim :) 2 0 Yorumla
Kadehkıran Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 20 parçaya kadar aklımda tutabiliyorum sıkıntı olmuyo 1 0 Yorumla
eskiköprününaltında Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genel olarak liste yapmayı not etmeyi severim islerim hizlaniyor ve unutmuyorum boylece 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 20 gü Çoğu zaman kafamın içinde bir liste var ama unutkanlık bastırdı mı telefona not alırım. Bazen de gidip göz kararı alırım o zaman da ya çok fazla ya da eksik bir şey alırım. 0 0 Yorumla
yanagideliklibey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Markete tekrar görmemek için alışveriş listesi yapılmalı 1 1 Yorumla yanagideliklibey +1 yıl *gitmemek için Yorumla
Nymph01 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mükemmel ötesi bir unutkanlığım olduğu içim genelde not ederim telefona veya kağıda 1 0 Yorumla
Kahve_Kokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yapmam, alacağım şeyleri aklımda tutarım. 1 0 Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Yaparım tabiki hatırda kalmaz satırda kalır. 1 0 Yorumla
Aslısakinol Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Not kısmına kayıt ederim unutuyorum ne alacağımı 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 510 cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Genelde bir kenara not ediyorum gadası
Evet mutlaka yaparım. Yoksa markete 3 4 sefer gittiğim oluyor😂😂
Akılsız basın cezasını ayaklar çeker dndjnd
Maalesef evet doğru sjsjsj
Genellikle aylık alışveriş yaptığım için evet unutmamak için liste yapıyorum. Her gün unuttuklarım için markete çıkamam sevmiyorum
Son 1 aydır yapıyorum ve gerçekten işim kolaylaştı. Bitenleri ya da ihtiyaçları önceden not alıp öyle gidiyorum alışverişe
Yapıyorum ama ya evde unutuyorum ya da listeyi çantama attığım yerde kalıyor 😅
Evet yaparım ve yarısını unutup, bir de üzerine saçma sapan şeyler alıp gelirim :)
20 parçaya kadar aklımda tutabiliyorum sıkıntı olmuyo
Genel olarak liste yapmayı not etmeyi severim islerim hizlaniyor ve unutmuyorum boylece
Evet yaparım yine unuturum tekrar giderim.
Çoğu zaman kafamın içinde bir liste var ama unutkanlık bastırdı mı telefona not alırım. Bazen de gidip göz kararı alırım o zaman da ya çok fazla ya da eksik bir şey alırım.
Markete tekrar görmemek için alışveriş listesi yapılmalı
*gitmemek için
Mükemmel ötesi bir unutkanlığım olduğu içim genelde not ederim telefona veya kağıda
Mutlaka yaparım markasına kadar.
Yapmam, alacağım şeyleri aklımda tutarım.
Yaparım tabiki hatırda kalmaz satırda kalır.
unuturum notlara yazarım hepsini
Not kısmına kayıt ederim unutuyorum ne alacağımı
Para kısıtllysa evet değilse kafama göre
Çok unutkan biriyim not alırım
Yaparım
Yapmam
evet mutlaka ,
Sacmaaa
Hayır yapmam
Hayir kafama eseni alirim
Tabiki de önemli
Telefona yazıyorum