Benimde eyyo Instagram sitesinden sipariş verdim perşembe günü ama hala ne mesaj attılar ne benim mesajlarıma cevap veriyorlar ne de müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum.
Yok yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini aradım evet böyle bi gönderi teslim almışız diyor fakat sms bilgisi bulunmuyor diyor nerden takip edicem bilmiyorum
O zaman fazla takma bu aralar cidden bi yoğunluk var düzgün bir şekilde bilgilendirme yapamıyorlar geçen hafta sipariş vermiştim ups kargoya verildi siparişim ve sadece gönderimin alındığına dair mesaj geldi başka mesaj atmadılar ve 4 gün sonra da kargom geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende de Hepsi Burada da başıma geliyor. Önemi yok. Ayrıca bazen kargo şirketleri de mesaj göndermiyor.
Selam, bazen mesaj atmayan kargolar da oluyor aksaklık durumu sorun olmaz kargon gelir
Benimde eyyo Instagram sitesinden sipariş verdim perşembe günü ama hala ne mesaj attılar ne benim mesajlarıma cevap veriyorlar ne de müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum.
Bazen yoğunluktan dolayı sisteme geç giriş olabiliyo
Aradım evet gönderi kaydı bulunuyor diyor ama sms gelmedi nerden takip edicem ben bunu ya
Yarına kadar bekle gelmezse herhangi bi kargo takip numarası vs. O zaman sıkıntı
Nereyi aradınız kargo şirketini mi satıcıyı mı?
Yok yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini aradım evet böyle bi gönderi teslim almışız diyor fakat sms bilgisi bulunmuyor diyor nerden takip edicem bilmiyorum
Kargo şirketini
Sms gelmesine gerek yok kargo şirketinde gönderi kaydı bulunuyorsa takip numarası da bulunuyordur onlardan isteyebilirsiniz
Istedim paylaşamıyoruz malesef diyor anlamadım ben de
O zaman fazla takma bu aralar cidden bi yoğunluk var düzgün bir şekilde bilgilendirme yapamıyorlar geçen hafta sipariş vermiştim ups kargoya verildi siparişim ve sadece gönderimin alındığına dair mesaj geldi başka mesaj atmadılar ve 4 gün sonra da kargom geldi
Ne farkeder ki