Alışveriş & Hediyeler Kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ama gelmedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle mesaj geldi ama kargom gelmediNeden?Saat 7 oldu hâla yok Güncellemeler+1 yıl Aradım arkadaşlar, yarım saate gelecekmiş Kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ama gelmedi? Cevapla Kargo Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kargonuz dağıtıma çıktı dediyse daha yeni siparişiniz alındı demek anlamına geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 8 de geldi Yorumla uomoitaliano +1 yıl Tüh erken gelmiş Yorumla
theHelpMe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gelir en kötü pazartesi günü tekrar dağıtıma çıkar veya şubeye çağırırlar. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ha yetişmeyince tekrar mı götürüyorlar şubeye Yorumla theHelpMe +1 yıl Dağıtıcı teslim edemez ve evini ziyaret etmemişse tekrar dağıtima çıkıyor. Evine geldi fakat kapıyı açmadıysan şubeye gitmiştir kargo numarası yok mu sonuçta aç bak sitesinden Yorumla Soran +1 yıl Aradım yarım saate gelecekmiş Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kargolar çalışmıyor ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çoğu çalışıyor Yorumla RamiRami +1 yıl Evimin altında kargo firması var çalışmıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Yahu iyi misin senBir sürü firma var çoğu çalışıyor Benim oturduğum caddede 3 farklı kargo şubesi var hepside çalışıyorKöyde falan mı yaşıyorsun Yorumla RamiRami +1 yıl İstanbul da yaşıyorum Yurt içi kargo firmasının şubesi çalışmıyor. Yorumla Soran +1 yıl Eeeee Yorumla
HeyYavrumHeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl evde yoksundur :) yarın şubeden alırsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizde kapıya gelince açılmazsa arıyorlar Yorumla
Sertvuruşlu Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bekle daha dagitimdadir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saat 7 Yorumla Sertvuruşlu +1 yıl Dağıtım bazen gecikebiliyor yarına kalabilir Yorumla
DJ_izmirli Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 88% +1 yıl Yetiştirememiş olabilir pazartesi günü gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kargonuz dağıtıma çıktı dediyse daha yeni siparişiniz alındı demek anlamına geliyor
8 de geldi
Tüh erken gelmiş
Gelir en kötü pazartesi günü tekrar dağıtıma çıkar veya şubeye çağırırlar.
Ha yetişmeyince tekrar mı götürüyorlar şubeye
Dağıtıcı teslim edemez ve evini ziyaret etmemişse tekrar dağıtima çıkıyor. Evine geldi fakat kapıyı açmadıysan şubeye gitmiştir kargo numarası yok mu sonuçta aç bak sitesinden
Aradım yarım saate gelecekmiş
Kargolar çalışmıyor ki
Çoğu çalışıyor
Evimin altında kargo firması var çalışmıyorlar
Yahu iyi misin sen
Bir sürü firma var çoğu çalışıyor
Benim oturduğum caddede 3 farklı kargo şubesi var hepside çalışıyor
Köyde falan mı yaşıyorsun
İstanbul da yaşıyorum Yurt içi kargo firmasının şubesi çalışmıyor.
Eeeee
evde yoksundur :) yarın şubeden alırsın
Bizde kapıya gelince açılmazsa arıyorlar
Bekle daha dagitimdadir
Saat 7
Dağıtım bazen gecikebiliyor yarına kalabilir
Yetiştirememiş olabilir pazartesi günü gelir
Pazartesiye kalmıştır
pazartesi gelir