Alışveriş & Hediyeler konusunda 401 cevap paylaştı.
Selam çilekli magnolia, hayırlı kandiller😊 o iş biraz sıkıntı oldu bizde pazar var ama 2 km ötede bulunduğum yerde sadece sitenin kazık marketi var gitsem yürüme yolu uzun minibüse binsem çevirseler ceza kaldık öyle.
Ben marketde çalışıyorum yani sizin için size şunu söyliyim pazara gidecekler yerine sağlığınızı riske atmayın bir çok uygulama var gerir migros istegelsin daha çok var ver siparişi gelsin evine beğenmezsen değişim yap kendinizi ssğlığınızı ailenizi lütfen riske atmayın geri dönüşü olmaz
Binlerce ton ürün çöp oldu böyle saçmalık olmaz mazot gübre Allah çiftçinin yardımcısı olsun çok saçma sapan yiyecek konusunu bile duzenleyemeyen genelge bu kadar basit bir şeyi amatörce yapmak çok saçma
Alışveriş & Hediyeler konusunda 378 cevap paylaştı.
Ben pazar çok severim normalde ama babam en pandeminin en başından beri izin vermiyor gitmeme. Ne istiyorsan söyle ben gelirken alırım, 3 kuruş fazla öderim napim diyor.🙄
Bir kilo salatalık olmuş 10 LİRA. Pazarcılar biliyo tabi herkesin alışveriş yapacağını ve ellerinde mal kalmayacağını şişirmişler fiyatlar. Fırsatçılık haram zıkkım olsun..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Avmye gitcem alışveriş merkezine gitcem iyice bunaldım artık nefret ediyorum