Birinin sizi çok kırdığını varsayalım, affetmeniz için hediye almış... Affeder misiniz.

Hediyenin kalibresine ve işlediği hataya bağlı. Araba alıp gelirse 1 değil 2 değil 3 değil 100 kere affederim 😂. Ama dediğim gibi yaptığı kabahatin de çok aşırı olmaması lazim
Eğer küçük bir olay ise kavga ettiğimiz sebep hediyeye bile gerek yok affederim ama eğer önemli ve büyük Bir olay ise affetmem uzun sürer
Sürekli affetmekten yanayım zaten affettim de kötü cümleleri görmedim de hiç hep sabir ettim herşeye rağmen
Ölene kadar affedeceğim sanırım 😂
Ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten haksızlığa boyun eğmem asla fakat kötü cümleleri de gormuyorum gözüm kör olmuş resmen
Kalkmayacak malesef
Onu seviyorum elimde değil Kalbim acıyo
En fazla ölürüm sorun yok
Olmuyor
Birakamıyorum elimde değil
Ne yapacam diye düşünüyorum sürekli mutlu olmayı hak ederken başkasına sevgi saygı gösteriyorm kendimi bitirdim bu konuda artk
Cevap
27Cevap
Üzen insanları direk silen ve buz gibi soğuyan bir yapıya sahip olduğum için hayır.
Hediye bence birini üzünce alınmaması gerek nasıl sevineceğim ki üzgünüm hediyesi mutlu etmez kırık kalbimize tamir etmez benimle konuşması lazım.
Açıklarsa affederim yoksa gelip hediyeyi verirse kabul etmem bir insanın hata yapıpta hiçbirşey olmamış gibi davranması o kadar sinir bozucu bir şey ki
Affederim demek ki oda farkına varmış kırıcı olduğunu ve pişman olduğunu bana da özür olarak hediye almış
Hayır. Ne için nasıl üzdüğüne göre düzeltmesine fırsat verme durumum değişiyor. Bazı şeylerin telafisi yok, kalan çoğu şey çaba ile düzeltilebilir.
Bilmem üzenler hic elinde hediye ile gelmediki...😭😯
Ne derecede üzdüğüne bağlı eğer fazla kırılırsam dünyanın en iyi hediyesi bile affettiremez.
Hediye alması gerekmez hatasını anlaması bile yeter fakat konusu önem li tabi
Mümkün değil, beni tanıyan biri zaten bu hataya düşmez...
Rüşvet kabul etmiyorum.
Al bu hediyeyi (yani rüşveti) unutalım olanı.
Kabul edilebilir değil.
Ben çabuk affederim kin tutma özelliğim yok hediye vermese bile affedebilirim
Çöpe atarım aldığı hediyeyi ne affetmesi..
Ben kolay kolay küsmem ancak küslüğüm çok kötüdür kolay affedemem yaptığı yanlışa bağlı olarak affedip affetmem durumumda değişkenlik gösterir.
Hayır 2. bir sefer beni üzmeyecegini nerden bileyim şuna benzer ilişkilerimde bile 2. bir şansı vermem o derece
Hediye :D gram umurumda olmaz kaldıki kimse beni üzemez ben sert haşin ve gaddar bir insanım
Kellesini gece 12' den önce teslim etsem belki affederim
affetmistim salak gibi hatalarina devam etti nasil olsq affediyor diye
Uzdugu konu canımı yaktiysa bi iz biraktiysa asla... (Artık asla)
Bu üzüleceğim duruma bağlı.. eğer hatasını görüpte ozür dilerse hediyeyede gerek yok af ederim
Ne yaptığına ve benim o kisiyi ne kadar sevdiğime bağlı
Neden uzdugu önemli çok kirmissa bi hediye ye tav olmam asla kim olduğu önemli siler geçerim hatta
Okadar basitmi affetmek
asla bir hediyeye kancak birisi değilim
Hayır tabi ki bir hediyeye kanmam
hediye değil ne derece üzdüğüne bağlı
Affetmem. Yüz buluyorlar sonra 😒
Benim kalbim o kadar ucuz değil
Hayır Affetmem Hediyeyi Hak Etmez Beni Üzen Kişi
ben mezar teslim siliyorum..
Gönül, gönül vererek alınır. Geçecek o işi
Dönerim arkamı giderim
O hediyeyi alırsan sonuçlarına katlan..
Fhşe degiliz hediye ile rol yapalım