WhatsApp'tan bir tanıdık link atmış belli ki inanmış. Linkin adına bakar mısınız "arnazon" tuzak olduğu belli buradan. Anneler gününü fırsat bilen sahtekarlar iş başında dikkatli olalım. ⚡ Amazon güvenli bir online alışveriş sitesidir, bu olaylarla bir ilgisi yoktur. Sadece art niyetli kişiler tarafından taklit edilmektedir.Güler misin ağlar mısın 😃Tabi tabiLinke bakarsanız güvenli bir bağlantı olmadığını anlarsınız, bu tür art niyetli taklit yapan kişi veya kişilere bilgilerinizi paylaşmayın.
Ücretsiz hediye kazanacağınıza inanıp bu tür tuzaklara düşer misiniz?
Bunun bir de adidas 100. yılını kutluyor versiyonu vardı. Nasıl inanıyorlar da bu tuzağa düşüyorlar şaşırıyorum açıkçası. Bu markalar neden durup dururken bana beleşe ürün versin demiyorlar.
Banada şimdi geldi tanımadığım bir numaradan. Fake bi kız fotosu da koymuşlar. Suzan diye te allahım. Sahte olduğu belli de numaramı nereden bulmuşlar acaba
Günaydın bu devirde kimse kimseye bedava birşey vermez. Artık bakmadan siliyorum. Tv de yayınlan 4 kavanoz bal şu fiyata diyorlar alayı sahtekar halen yayın yapıyor orası ayrı bir konu
Yok knk asla düşmem birçok dolandiriliga maruz kaldım hepsini deneyimledim beni kandırabilene helal olsun diyorum ozellikle bir tanesi var (🤫) ona bile düsmedim sen düşün
Aynı mesaj az önce banada geldi bu konular hakkında pek bilgim yok kusura bakmayın. Gönderilen linke tıklamadım tabiki ama eğer olsaydı tıklasaydım anında kişisel bilgilerim ellerine mi geçerdi hack tarzı gibi?
arkadaşlar bana da bi arkadaşımdan geldi linke tıkladım telefon hediyesi verdi 20 arkadaşıma göndermeden iptal ettim anladım dolandırıcılık olduğunu linke tıkladım hiçbir bilgi girmedim instegram falan çalınır mı bilgi verirseniz teşekkürler