Alışveriş & Hediyeler Adresimi nasıl verebilirim? yeterbe9 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sosyal medyadan birisi bana hediye göndermek istedi twitter olayi vardır ya hani kolye falan beğendim birisi de adresimi istedim sizce ptt adresini verirsem olur mu napabilirim bir de yasaklar başlıyor Güncellemeler+1 yıl gerek kalmadi beni kandirmis köpek bdbsnfhs Adresimi nasıl verebilirim? Cevapla Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl bence başka birinin adresini ver :D telefonun aynı olsun 0 22 Yorumla yeterbe9 +1 yıl nereyi verebilirim sgdmsndhs adres olarak Yorumla Simurg_4 +1 yıl arkadaşlarını samimi olduğun biri olabilir Yorumla Simurg_4 +1 yıl ben adresi verim bana gelsin sana vermeyim :DA. dasdadas Yorumla Mistiksu +1 yıl Bacım benim adresi verelim ben sana yollarım bi ara Yorumla Simurg_4 +1 yıl @mistiksu hayır benim adresi verecem :D Yorumla Mistiksu +1 yıl Hayır benn 😄 Yorumla Simurg_4 +1 yıl @yeterbe9 bir şey söyleye ya :D Yorumla Simurg_4 +1 yıl @mistiksu ilk ben geldim :D Yorumla Mistiksu +1 yıl Kolyeyi napıcan 😄 Yorumla yeterbe9 +1 yıl @Mistiksu hdsknchskcndhd olmazz Yorumla Simurg_4 +1 yıl @Mistiksu bilmiyorum :D Yorumla Simurg_4 +1 yıl @yeterbe9 ya ben Yorumla Mistiksu +1 yıl @yeterbe9 üzüldüm gerçekten güvenmiyo musun yoksa bana :( Yorumla Simurg_4 +1 yıl @Mistiksu yok ya @yeterbe9 kimseyi kırmaz aslında ama kibarca hayır dedi :D Yorumla Simurg_4 +1 yıl Pislik herif peki ben hediye göndersem olur mu? 😀 @yeterbe9 Yorumla yeterbe9 +1 yıl olur shxnsnchsh ama kandirmayin beni Yorumla Simurg_4 +1 yıl Yani alırım almasına da ne alacam ve kapanma olmadan sana göndermek lazım 😀😀 Yorumla yeterbe9 +1 yıl 2 günde gelmez ki ama😢 Yorumla Simurg_4 +1 yıl Bak şöyle yapalım ıbn ver ben sana para atım ne istersen al olur mu ? Yorumla yeterbe9 +1 yıl ciddi misin Yorumla Simurg_4 +1 yıl Evet gönlümden geçti bir kere dedim mesaj açık atabilirsin Yorumla Simurg_4 +1 yıl @yeterbe9 inanamadın mı? Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Bunlar sakıncalı bence çok tanımıyorsan verme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence başka birinin adresini ver :D telefonun aynı olsun
nereyi verebilirim sgdmsndhs adres olarak
arkadaşlarını samimi olduğun biri olabilir
ben adresi verim bana gelsin sana vermeyim :DA. dasdadas
Bacım benim adresi verelim ben sana yollarım bi ara
@mistiksu hayır benim adresi verecem :D
Hayır benn 😄
@yeterbe9 bir şey söyleye ya :D
@mistiksu ilk ben geldim :D
Kolyeyi napıcan 😄
@Mistiksu hdsknchskcndhd olmazz
@Mistiksu bilmiyorum :D
@yeterbe9 ya ben
@yeterbe9 üzüldüm gerçekten güvenmiyo musun yoksa bana :(
@Mistiksu yok ya @yeterbe9 kimseyi kırmaz aslında ama kibarca hayır dedi :D
Pislik herif peki ben hediye göndersem olur mu? 😀 @yeterbe9
olur shxnsnchsh ama kandirmayin beni
Yani alırım almasına da ne alacam ve kapanma olmadan sana göndermek lazım 😀😀
2 günde gelmez ki ama😢
Bak şöyle yapalım ıbn ver ben sana para atım ne istersen al olur mu ?
ciddi misin
Evet gönlümden geçti bir kere dedim mesaj açık atabilirsin
@yeterbe9 inanamadın mı?
Bunlar sakıncalı bence çok tanımıyorsan verme