Alışveriş & Hediyeler Alışverişe mesela mağazaya markete tek mi gidersiniz arkadaşınızla mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ettim ben hep tek gidiyorum Güncellemeler+1 yıl Bu durum garipsenir mi Alışverişe mesela mağazaya markete tek mi gidersiniz arkadaşınızla mı? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HuseyinEdaSimsek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben cok severim esime nazaran saha cok severim diyebilirim. Ve sectigim urunu denemesine bile gerek yok bakarim bakarim derim ki bu sana cok guzel olur bak buda cok guzel olur yine dener ama yanıldigim gorulmemeistir. 😊👍 0 0 Yorumla
Wlesya Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Tek giderim hep eğlenceli oluyor onu alma bunu alma diyen yok missss 0 0 Yorumla
Takılıyomkafamagore Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Arkadaşımla. İlla ki sorcam bu güzel mi bunu alayım mı falan bilmiyorum yalnız olmayı sevmiyorum genelde gezmek konusunda 0 0 Yorumla
cennetaksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Tek gitmek daha iyi ihtiyaçlarını al çık. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya tek magazaya markete vs gideni ezik gormezler dimi ama 23 yaşında ve tek dusunsene😏 Yorumla cennetaksoy +1 yıl herkes kendi işine baksın. Tak kulaklarını git markete ne alacaksan al herkes önce kendine baksın 😅 Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl ozellikle yanimda arkadas aramiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben cok severim esime nazaran saha cok severim diyebilirim. Ve sectigim urunu denemesine bile gerek yok bakarim bakarim derim ki bu sana cok guzel olur bak buda cok guzel olur yine dener ama yanıldigim gorulmemeistir. 😊👍
Tek giderim hep eğlenceli oluyor onu alma bunu alma diyen yok missss
Arkadaşımla. İlla ki sorcam bu güzel mi bunu alayım mı falan bilmiyorum yalnız olmayı sevmiyorum genelde gezmek konusunda
Tek gitmek daha iyi ihtiyaçlarını al çık.
Ya tek magazaya markete vs gideni ezik gormezler dimi ama 23 yaşında ve tek dusunsene😏
herkes kendi işine baksın. Tak kulaklarını git markete ne alacaksan al herkes önce kendine baksın 😅
ozellikle yanimda arkadas aramiyorum
Yalnız çok sıkıcı oluyor
Bende tek gitmeyi tercih ediyorum
Tek başıma
Tek giderim😏
Tek.