Trendyoldan 2 urun siparis ettim siparis asamasindayken iptal ettim ama para hala hesabima gecmedi neden kac gune gecer dugunde giyecektim de :/ napcam
Cuzdana da geçmemiş bole yaziyo en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin...
Trendyol ürün iptali kac saatte hesaba geçer önemli Arkadaslar?
Pesinse guzel direk gecerler aksi takdirde kac taksit yaptiysan taksit taksit gecerdi, yok busaatte kapali mesai saati icinde araman gerek sanirim 8 veya 9da basliyor ama mutlaka araman gerek yoksa araya gider yani
Daha yeni ettim ya ilk defa iptal ettimde para gelmex diye korktum kesin gelir degilmi sey dediler bana trendyol cuzdana gidiyormus ama numarama ait cuzdan var diyo ya bakamiyorum cuzdanda olsa anlaşılır di dimi hesabima yatar kesin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mesai saatlerinde trendyol ara numarasi google de var
Daha once iptal de cuzdana gitmisti para
Bu hesabimdw cüzdan yok kesin kartimami gelir
Cuzdan yoksa neyden cektiysen ona doner taksitlemi aldin pesinmi?
Yinede musteri hizmetlerini ara teğit et ama sen
Direk pesin
Bu satte acikmidir ki kesin gelirmi aceba
Pesinse guzel direk gecerler aksi takdirde kac taksit yaptiysan taksit taksit gecerdi, yok busaatte kapali mesai saati icinde araman gerek sanirim 8 veya 9da basliyor ama mutlaka araman gerek yoksa araya gider yani
Yeni gordum resim atmissin musteri hizmetleri. ile. iletisime gecin yaziyor bak
Bazen hemen bazen 24 saat içinde
Daha yeni ettim ya ilk defa iptal ettimde para gelmex diye korktum kesin gelir degilmi sey dediler bana trendyol cuzdana gidiyormus ama numarama ait cuzdan var diyo ya bakamiyorum cuzdanda olsa anlaşılır di dimi hesabima yatar kesin?
İade seçeneklerinde kartını seçtin mi
2 gün önce ben iptal ettim tremdyoldan aldığım biseyi kesin iade yapılıyor korkma
Hayir direk iptal ettim iptal yazdi zaten sonrs nasil olss gelir diye siparisleri sildim
Normalde hemen geliyordu neden bole olduki acaba cuzdanami gititki
Bazen 24 saat içinde yatıyor bana da oldu birkaç defa bende senin gibi korkmuştum ama yatıyor
Tesekkur ederm gelir o zmn bekliycez
Kesin gelir rica ederim iyi geceler
24 saat sonrami gelir
24 saat içerisinde gelir gece de gelebilir yarın akşam da gelebilir ama 24 saat içerisinde kesin gelir ne kadar takıldın ya 😂😂
Cuzdan hesabim yoktu baska no ile cuzdan actim 0 yaziyor demekki kesin kartima gelcek mal gibi beklemek istemiyorumda dugun elbisesi sonucta
Bacım hesabına gelir gelir gelmezse bana yaz ben atayım sana 🤣🤣