Yeme & İçme Son kullanma tarihi üç gün sonra olan keşkül yenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum gayet açık Güncellemeler9 ay Bir kaşık aldım umarım zehirlenmem Son kullanma tarihi üç gün sonra olan keşkül yenir mi? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
prozax32x Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 9 ay yenir tadında bişey yoksa ben isterse 6 ay geçsin bir ürünün yerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Bence 3 gün kaldıysa eğer kendini riski etmeye hiç gerek yok yerinde olsam yemem 1 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% 9 ay Ben 1 ay geçmiş pişmaniye yedim ölmedim 2 5 Yorumla Yasam_emre33 9 ay 😂😂 ben ölmediysem kimse bölmez Yorumla BurcuQueen 9 ay @Yasam_emre33 niye Yorumla Yasam_emre33 9 ay Hani bir ay geçmiş dedin ya yedim normalde 1 ay geçmiş pişmaniye aslında tehlikelidir diye düşünüyorum. Neyse ki sana bir şey olmamış Yorumla BurcuQueen 9 ay @Yasam_emre33 hakkaten ya 🤣🤣 Yorumla Yasam_emre33 9 ay Normal bir şey söyleyeyim mi dünyanın da sağlammış. İnan bana ben bir iki gün geçse var ya yerimden kalkamazdım 😂😂 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yenir tadında bişey yoksa ben isterse 6 ay geçsin bir ürünün yerim
Bence 3 gün kaldıysa eğer kendini riski etmeye hiç gerek yok yerinde olsam yemem
Ben 1 ay geçmiş pişmaniye yedim ölmedim
😂😂 ben ölmediysem kimse bölmez
@Yasam_emre33 niye
Hani bir ay geçmiş dedin ya yedim normalde 1 ay geçmiş pişmaniye aslında tehlikelidir diye düşünüyorum. Neyse ki sana bir şey olmamış
@Yasam_emre33 hakkaten ya 🤣🤣
Normal bir şey söyleyeyim mi dünyanın da sağlammış. İnan bana ben bir iki gün geçse var ya yerimden kalkamazdım 😂😂
Yenir ama ben yemezdim
Sorun açıksa cevap da açık yenur
Dene
Asla
Yenir
Yenmez
Yenir
Yenmez