Adam 2 TL bahşiş vermiş ve bunu yazmış akdfsgdlj inanılmaz bir kafa!Ben genelde 45 tl'lik bir şey aldıysam 50 TL veriyorum. %10 gibi bir şey bırakmaya çalışırım.
Selam, servise göre değişiyor restorandan ve yemeklerinden memnun kaldıysam 30 TL de veririm bazen joker hak denen %30 indirimler hoşuma gidiyor, kısa süreli gelip servisler sıcak sıcak kapıma gelirse daha fazla veririm
Bahşiş mecburiyet değildir, eskilerden gelme bir nezakettir. Hizmetinden memnun kaldığınız işletmede size iyi hizmet eden insanlara ufak bir teşekkürdür. Paket servisinde çok önemli olmasada mekanda da alınınan bir hizmette memnun kalırsam bahşiş vermezsem kendimi kötü hissederim.
şimdiye kadar vermedim. Pek imkanım yok para politikam çok sıkıdır, ama elimden gelirse bonkör davranırım, genelde genç gördüğüm zaman hele okul çağında çalışan bir insan görürsem kesenin ağzını biraz açıyorum
Adamla dalga geçmişler ama 50 müşteriye sipariş götürse günlük 100 TL yapar haftada 600 ayda 2.500 herkes 2 TL verse gayet iyi kazanır kuryeler maaşla birlikte ayda 5 bin fena para değil
5-10 tl civarı bahşiş veririm. Ayrıca hava yapışlıysa siparişte vermem çok zorda kalsam bile. Kimsenin hayatını riske atmamak lazım. 2 lira bile bahşiş vermeyip hızlı teslimat isteyenler var ve bu insanlar kuryelerin hayatlarını tehlikeye atmasını sebep oluyor. Bu yüzden bir çok kaza gerçekleşiyor. Duyarlı olmak ve biraz bahşiş vermek bence kimseyi zor duruma sokmaz.
Senin yaptığın doğru olan %5 %10 hatta lokantalar da böyle yapılması gerek çok beğendiysen %10 ve daha üstü ola bilir hee bana gelirsek okuyom ben öğrenci qdamım o bana bahşiş versin (işim olursa yukardaki kural geçerlidir)
Öğrenciyim veremiyorum ilerde işimi elime alırsam ve maddi durumum iyi olursa arada bir de olsa vermeye çalışırım ama böyle de ortalık yerde dr söylenmez yani ayıp etmiş yazan
Bu notu yazan görgüsüz herif ya da kadın. Daha Türkçeyi yazamıyor. " İnş" yazmış bide. Yarabbim ne mahluklar var? Bildiğin dalga geçmiş şerefsiz. Böyle mahluklar sonradan nasıl türedilerse?