Evet arkaya yatmıyor ama rahatsız edici değil, arkaya yatma fonksiyonu olanlar da tuzlu oluyor sırf arkaya yatıyor diye diğer yerlerden de kısabiliyorlar o biraz sıkıntılı oluyor işte.
Evet bağdaş kurabilecek kadar geniş oturma kısmı ve ben işim gereği zaten günde en az 13-14 saat oturuyorum hiç bel ağrısı yaşamadım bununla. Arkadaki minderini istediğim yükseklikte ayarladığımda hatta rahatlama yaşatıyor.
Kol kısmının kalitesi iyi ve geniş yani bardak koysan durur o derece masa ile arasındaki mesafesi de iyi ve kol kısmı da hareket ettirilebilir değil onu belirteyim. Bende hiç sorun olmadı sabit olması yeterli seviyede tutmuşlar. Evet oradan aldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bütçen ne kadar?
Max 1500
www.hepsiburada.com/xfly-vendetta-oyuncu-koltugu-sari-cafeye-ozel-1509t0512-p-HBV00000R09CK
Bunu arkaya yatmadı için elemiştim
Evet arkaya yatmıyor ama rahatsız edici değil, arkaya yatma fonksiyonu olanlar da tuzlu oluyor sırf arkaya yatıyor diye diğer yerlerden de kısabiliyorlar o biraz sıkıntılı oluyor işte.
Kullandınız mı peki bu koltuğu yoksa sadece öneri mi?
şu an kullanıyorum
Peki böyle 6-7 saatlik bir kullanımda omuz sırt kalça ağrısı falan yaşıyor musunuz? Bağdaş kurmak için rahat mı?
Evet bağdaş kurabilecek kadar geniş oturma kısmı ve ben işim gereği zaten günde en az 13-14 saat oturuyorum hiç bel ağrısı yaşamadım bununla. Arkadaki minderini istediğim yükseklikte ayarladığımda hatta rahatlama yaşatıyor.
Peki bu amortisörü nasıl gıcırdama vs yapıyor mu? Tekerlekleri rahat hareket ediyor mu? Kusura bakmayım çok soru soruyorum ama
Amortisörü çok yumuşak değil ama oturduğunda hissediyorsun onu, gıcırdama yapmadı bende hiç tekerleri de düz zeminde çok rahat hareket ediyor.
Son olarak kol kısımlarının kalitesi nasıl? Bir de hepsi buradadan mı aldınız?
Kol kısmının kalitesi iyi ve geniş yani bardak koysan durur o derece masa ile arasındaki mesafesi de iyi ve kol kısmı da hareket ettirilebilir değil onu belirteyim. Bende hiç sorun olmadı sabit olması yeterli seviyede tutmuşlar. Evet oradan aldım.
Çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Sayenizde karar verdim :)
Rica ederim bu bütçeye hatta 900 liraya alınabilecek en iyi koltuk bence alırsan eğer umarım hoşuna gider.
Şoka gelmişti geçen ay iyi diyorlardı.
Cidden mi
Evet
bende alacağım 5000 tl bütçe saklıyorum
5000 çok değil mi?
belim ağrıyor bir süre sonra vermeye razıyım
Lahmacunselamı, uygun fiyatlı çok zor bulursun 😢
1500 e kadar okeyim
En ucuzu
Minder olurmu