Alışveriş & Hediyeler Orjinal dexter ayakkabı nasıl temizlenir? Kaan__can7 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar soru detayda ıslak mendille sildim istediğim gibi olmadı boyası falan var mı yoksa farklı bir yöntemle evde temizleyebilirmiyim? Bu arada süet değil sanırsam.. Güncellemeler+1 yıl Evet 😅 Güncellemeler+1 yıl Adidas ın modeli oda süper star gibi😅 Orjinal dexter ayakkabı nasıl temizlenir? Cevapla Fal Soruları Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dexter ayakkabı neymiş yuv hem de orijinal 🙄 1 43 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Çikolata kokulu bir ayakkabı işte rahat olduğu için dolabımda vazgeçemediğim bir ürün 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl çikolata kokulu mu 😳 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Evet 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ohaa ilk kez duydum Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Yılların modeli markası sennde şaşırman garip geldi 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bilmem ben bu modeli biliyodum ama markasını bilmiyodum hele bir de kokulu olduğunu hiç tahmin etmemiştim Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Bi gün dene mağazada görürsen kokusu güzel 😅 yaş doğru mu bu arada? Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Evlisin? Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahiret sorusu gibi 😀 hayır değilim Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Napim burdan bu kadar konuşabiliyoruz tek tek 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl zaten soruna da benden başkası yorum yapmamış 😀 demek ki çuklat kokulu bu ayakkabı kimsenin dikkatini çekmemiş 😂 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Ama senin çekmiş 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl benimde çekmeyecekti aslında ama hep merak ediyodum bu ayakkabıların markası ne ki diye ondan yazdım 😀 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl İyiki yazmışsın o zman 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl tabiiisi öğrenmiş oldum normalde erkeklere spor kıyafetler yakışıyo aslında ama klasiğimsi giyindiklerinde bu ayakkabılar daha hoş bence Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Hem hoş hem rahat hemde kadınlar beğeniyor 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ben adidas superstar beğenirim Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Adidas severim kullanıyorum süperstar dediğin converse mi? Yorumla merakettimmişte +1 yıl hayır adidas ayakkabının model ismi superstar bak göstereyim Yorumla merakettimmişte +1 yıl www.adidas.com.tr/.../EG4958.html Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Güzelmiş ben spring blade de kullanıyorum sporda güzel Yorumla merakettimmişte +1 yıl o ne ola Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Adidas ın modeli oda süper star gibi😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl link atma zahmetinde bulunsaydın keşke Yorumla Kaan__can7 +1 yıl https://images.app.goo.gl/fr3Ej2HsVirqddBp6 al😅 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Burda sana yazcağıma soru güncelleme si yapıyorum hep 😂😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bu neymiş ule 😂 uzaylılar kaçırsa seni kendi ırkı zanneder bu ayakkabılar yüzünden 😂 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Değişik şeyleri severim😂 ama sporda giyiyorum bunu😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl kusura bakma ama aynı çimen gibi bunlar :/ çim adamın kafası gibi tabanı 🥺 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Ama çok rahat yaylı kolarken yürürken zıplatıyor seni😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl trambolin ayakkabı gibi sevemedim :/ Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Spor kıyafetlerimi seversin ama 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yok sevmem 😀 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Neden😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ne bileem öyle hissettim Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Bence spor kıyafetleri seven birisin seversin gibi geliyor 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yoo alakası yoktur Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Spor sevmezmisin? 😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl severim eve çıkarken merdiven çıkıyorum işte 😂😂😂😂 Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Oda bşe obez değilsindir o zaman 😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl he spor yapmayı sevmiyoz diye obez olduk hemen Yorumla Kaan__can7 +1 yıl Ne bileyim günümüz hastalığı ya ondan boy kaç? 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
dexter ayakkabı neymiş yuv hem de orijinal 🙄
Çikolata kokulu bir ayakkabı işte rahat olduğu için dolabımda vazgeçemediğim bir ürün 😅
çikolata kokulu mu 😳
Evet 😅
ohaa ilk kez duydum
Yılların modeli markası sennde şaşırman garip geldi 😅
bilmem ben bu modeli biliyodum ama markasını bilmiyodum hele bir de kokulu olduğunu hiç tahmin etmemiştim
Bi gün dene mağazada görürsen kokusu güzel 😅 yaş doğru mu bu arada?
evet
Evlisin?
ahiret sorusu gibi 😀 hayır değilim
Napim burdan bu kadar konuşabiliyoruz tek tek 😅
zaten soruna da benden başkası yorum yapmamış 😀 demek ki çuklat kokulu bu ayakkabı kimsenin dikkatini çekmemiş 😂
Ama senin çekmiş 😅
benimde çekmeyecekti aslında ama hep merak ediyodum bu ayakkabıların markası ne ki diye ondan yazdım 😀
İyiki yazmışsın o zman 😅
tabiiisi öğrenmiş oldum
normalde erkeklere spor kıyafetler yakışıyo aslında ama klasiğimsi giyindiklerinde bu ayakkabılar daha hoş bence
Hem hoş hem rahat hemde kadınlar beğeniyor 😅
ben adidas superstar beğenirim
Adidas severim kullanıyorum süperstar dediğin converse mi?
hayır adidas ayakkabının model ismi superstar bak göstereyim
www.adidas.com.tr/.../EG4958.html
Güzelmiş ben spring blade de kullanıyorum sporda güzel
o ne ola
Adidas ın modeli oda süper star gibi😅
link atma zahmetinde bulunsaydın keşke
https://images.app.goo.gl/fr3Ej2HsVirqddBp6 al😅
Burda sana yazcağıma soru güncelleme si yapıyorum hep 😂😂
bu neymiş ule 😂 uzaylılar kaçırsa seni kendi ırkı zanneder bu ayakkabılar yüzünden 😂
Değişik şeyleri severim😂 ama sporda giyiyorum bunu😅
kusura bakma ama aynı çimen gibi bunlar :/ çim adamın kafası gibi tabanı 🥺
Ama çok rahat yaylı kolarken yürürken zıplatıyor seni😅
trambolin ayakkabı gibi sevemedim :/
Spor kıyafetlerimi seversin ama 😅
yok sevmem 😀
Neden😅
ne bileem öyle hissettim
Bence spor kıyafetleri seven birisin seversin gibi geliyor 😅
yoo alakası yoktur
Spor sevmezmisin? 😅
severim eve çıkarken merdiven çıkıyorum işte 😂😂😂😂