Evet, hangi hediyeyi kıskanırsın ve neden benim bundanım yok dersin :)

Bugüne kadar böyle bir kıskançlık bir kere yaşadım müdür...
Küçük çocuktum daha arkadaşın doğumgünü partisine gitmiştik... Babası Beşiktaş forması almıştı... Lan çok istedim biliyor musun 🤭
Büyüdük kendimiz aldık ⚪🖤⚪
Öncelikle Selamün Aleyküm.. 😃
Hemcinsime alınan şöy bir hediye kıskanılmaya değer.

Normalde kıskanmam diyecektim de bu tür ultra hediyeler kıskanılmaya değer. Harbi benim niye bundan yok?
Ey ahali yok mu bana bundan bir tane alacak. hajshshj
Teşekkürler..
Rica ederim
Araba, peluş ayıcıklar, çiçek.
Bunlar kesinlikle ilk önce bende olmalı çok kıskanırım, çiçek almayı çok seviyorum içi Nutella dolu olucak böyle o hediyeyi ilk bana verirlerse kıskanmam 🤓
Hem cinsime alınan hiç bir hediyeyi kıskanmam. Güle güle kullansın, daha iyileri onun olsun der geçerim. Öyle huylarım yoktur benim🎈
Sen zaten hiç kıskanma ben sana hep en güzellerini alırım :) 🥰😀
Aaaaa🙈🙈🥰 Bak ya utandım bana kinder sürpriz kafiiii 💛💛💛
Bilmez miyim :) oyuncaklarını dizecek özel camlı raf şart ben o cama bide led dizerim ışıl ışıl olur :)
Ama sen gönlümü mest ettinnnn🥰🥰 Aşşırı kocaman mutlu oldum ama sade olsun raf oyuncakalrımın tatlılığı yeter 🙆🏻♀️🎈🥰
Diyorsun :) peki senin zevkine göre sonuçta :)
Bu düşüncen bile yeter ki 😊
Yetmez yetmez :) düşüncede kalmasın :)
Diyosun 🙇🏻♀️🙆🏻♀️Bir şartla rafı beraber seçersek 🙆🏻♀️
Seve seve bu şartı kabul ediyorum :)
Yuppiii 🥳🤩
Büssürü teşekkür 🎈🎈🎈
Bissürü rica ederim :)
Cevap
3Cevap
Ayıcık 😃 ne var yani benimde kocaman ayım olsa çokmu zor her yeni gelinin yatağın da bir ayı benim niye yok
Not hic sevmem ayi falan ama olsun alsin
Alınan şey değil de yanına düşülen o nahif notları kıskanıyorum evet. Niye böyle ince düşüncelisi denk gelmez bana diye 😅
Genelde kıskanmam kimseyi ama kimse bana çiçek almadığı için, buket buket çiçek alınan hemcinslerime imrenmiyor değilim.
Arkadaşlarımla gorusmuyorumki pandemi girdi gireli hediye ettiklerinide görmüyorum haliyle
Bı kaş. rı çok kiskanmistim bir zaman. Benim sahip olmadığım sevgiye sahip olduğu için.
Bu zmna kadar kimsenin biseyini kiskanmadim. Ama biri bana ayicik (1 bucuk-2 metre😁) alsin isterim
Illa ona alındı bana alınmadı diye kıskançlık yapmam ve çok saçma zaten.
Kendimi bildiğim için hiç kıskanmam
istediğim ama bana alınmayan bir hediye
Tek taş :/
Güzel gümüş kolye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?