Selam millet ben geldim :) Umarım hepiciniz de iyisinizdir :) Alışveriş yapıyordum da aklıma geldi hemencik size de sorayım dedim. Var mı sizinde bedava verseler de almam dediğiniz marka? Aslında beleş mezar bulsan gir demişler de sjsjsjsj neysah :D
“Üstüne para verseler almam” dediğiniz marka var mı?
Vinelara konu olduğundan beri açıkçası Lacoste markasına karşı bir istememe olgusu oluştu üstüne ne kadar para verdiklerine göre değişir ama yüz tl içinde bu markayı giymem. Bunun yerine alınabilecek tonlarca güzel marka var o yüzden bu marka benim için sorunlu olarak kalaccaktır.
Mavi". Kalitesiz tişörtler'in fiyatına bakınca baya bir gerilmiştim kesinlikle bedavaya verseler de bir şey almam, aldığım da pek memnun etmedi, bide LCW var oradan hiç bir şey almadım hediyelik dışında. Yahu aradığımı buluyorum ama umduğunu buluyor muyum orası muamma işte 😀
Giyimde: Slazenger, LCW ve Defacto markalarını tercih etmiyorum. Kozmetikte: Essence, Gabrini ve Deborah gibi markaları tercih etmem. Arabada, Dacia beğenmiyorum. Çikolatada da Godiva'ya çok şans verdim ama hiç sevemedim. Bu kadarcık :)
Lcw ve defacto ürünlerini almam üstüne bir tık daha koyar kalitelisini alıyorum , dayanıklı değil defactodan cahillik edip deri mont aldım 2 yılda perti çıktı toplasam 6 ay giydim o günden sonra almama kararı aldım.
Kozmetikte merdiven altı diye tabir ettiğimiz, kalitesiz malları kesinlikle yüzüme kullanmam. Hediye etseler bile kullanabileceğimi düşünmüyorum. Yüzüme zarar vermek niyetinde değilim..
Kozmetik ürünlerde genellikle ucuz ürünleri almam. Para verseler yine almam😅 Cildime yazık.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özellikle kozmetikte çok var o tarz markalar. Bir de pahalı markaların sahtesini asla almam. Resmen 'Ben sahteyim' diye bağırıyorlar. Ya orijinal olsun, ya da hiç olmasın.
Üstüne para verseler almayacağım bir marka söyleyemem ama üstüne para verseler gitmeyeceğim bir ülke söyleyebilirim, ABD. (Ha bu arada soruya yanıtım Koton, kendisini boykotluyorum da. 😄)
Yani marka takıntım yok ama, bazi markalar var (adı aklıma gelmiyor şimdi yanlış birşey söylemek istemem) bı mağazada görmüştüm sümük gibi, capulaci gibi malları bı halta yaramaz...