Ne yalan söyleyeyim marka şeyleri almayı severim fakat bu pahalı olacak anlamına gelmez. Haa eğer pahalı bir şey istiyor isem kendim alırım. Başkasını zora sokmaya gerek yok. İstiyorsan çalış kazan abi. Adamın işi gücü yok tüm maaşı senin hediyene mi versin? Ama arada bir çıtı pıtı, küçük şeyler, ayıcık, gül gibi manevî değeri yüksek şeyler alması beni çok mutlu eder. Şunu da söyleyeyim erkeklere. Bakın eğer bir kadın sürekli pahalı şeyler istiyorsa bence arkanıza bakmadan kaçın ve kaçtığınıza şükredin. Cidden öyle kadınlarla uğraşmak çok zordur. İstediğiniz kadar şey alın. Hiçbir şekilde mutlu olmazlar. Daha fazla isterler. Kibirlidirler... Katiyyen uzak durun. Bu önemli bir tavsiyedir.
Değişir ama pahalı hediyeyi erkek de kadın da herkes sever , herşeyden önce karşındaki insan senin mutluluğunu paradan daha çok önemsiyor ki insanların en sevdiği şeyin para olduğu bir dönemde )
Net para avcısıdır kimi kadina en basitinden toka alsan bile aldigin icin mutlu olurken pahali hediye beklentisi icinde olan kadin mutlaka para avcısı olabilir olma ihtimali yüksek
Pahalı hediyeler yerine.. Bir güzel söz tatlı bir bakış içten samimi bir sarılış bana yeter. Kefenin cebi yok maddi değeri olan hiç bir şeyi yanımızda götürmeyecegiz ama maneviyat, iyi ya da kötü yaşadıklarımızı bizimle birlikte gömecekler.
Denk gelmemiştir. Benim için pahalı hediyelerin önemi yok. Trilyonluk hediyede olsa boş sevdiğim adam bana gülümseyecekse içten sarılmayacaksa ne anladım ben o işten.
Herkesi aynı kefeye koyamazsın genelleme yapma. Sana paragözler denk geldi diye hırsını acını benden çıkaramazsın. Tek miras da sevgidir. Unutmayın. Söylediklerin aşırı terbiyesizlik.
Benimle alakalı degil. İşim gercegi girmediğim ev kalmadı yasamadıgım kadın olaylarını tanık olduklarımı bir bilseniz ne hikayeler gördüm. Türkiye de teksğniz dir belki. Yoksa yazdınız gbi Bi kafın asla olmaz. Ee bunları yapan kadınların yaptıklarını söylemek terbiyesizlik. Onların yaptıkları terbiye mi
Onların yaptıkları beni ilgilendirmez. Beni tanımadan bilmeden nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilmeden beni genellemen yanlış çünkü benim uzerimden konuşuyorsun. Daha da yazmazsan sevinirim. Allaha emanet ol.
Ben hiç işin pahalı hediyesinde değilim beni seven beni düşünüp bir çöp bile alsa brnim hoşuma gider sevinirim hatta bana pahalı hediye alsa ben mahcup gibi olurum.