hem fiyat hem modell kalitee olarak bide.. mağaza açmayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Cevabın nedir?
Colin s pantolon almıştım hepsinin rengi zamanla attı. Koton dan almaya başladım bu yaz. kaliplari güzel. Ama bir pantolon da renk attı. ama siyah olan duruyor daha. ama tişörtler tam yumuşak pamuktan değil galiba. biraz sert gibi. ama pacasi dar pantolon kalbini çık beğendim. Fazla bollaş madıda.
025 Yorumla- +1 yıl
Onceden de fac to dan alırdım. Pantolon lari. Ama sonra bollasıyor. Biraz. bide onlarda renk atıyor. Nerdeyse her sene alıyordum. Bide bunu denedim. defactonun kumaşı iyi ama tek atma sorunu var. tsortleride güzel pamuklu gece yatarken giymek için almıştım. Bu sen koton tişört dışarda giymek için aldım biraz sıcak payıyla gibi. Likra da yok icinde. ama kalıbı güzel.
En İyi Cevaplar
+1 yılEskiden olsa koton derdim illaki bir ayrım yapılacaksa colin's derim.
00 Yorumla
+1 yıl3 5 ay önce olsa hiç düşünmeden Koton derdim de bu aralar cidden çok bozdu resmen bit pazarı gibi. Koton'da ya çok klasik ya da çok spor şeyler var. Hele tshirtleri pijamayı andırıyo artık. Bu yüzden bence Colin's. Hem erkekler için de Koton'dan daha çok çeşit barındırıyo..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim artık Koton'da bişey bulunmuyo maalesef :( Colin's hiç bişeyden kazanmasa bile kotu yeter :) Koton'da adına yaraşır kot bulmak bile zor artık..
Colinsin kotlari kaliteli koton daha cok genc kizlara yonelik ve cesit cok kararini sen ver bence koton
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
18Cevap
bence koton pantolon bakımından colıns ve dıyer markalardan ıyıdr ama pantolon dedınz mı aklınıza armanı orjınal pantolon gelsın ya da mavı benim tercıhlerım
00 YorumlaIkisi de degil ama kotonun ic camasirlari harika. Ama buyuk sehirlerde var genelde
00 YorumlaYıllardır ikisinden de alışveriş yapıyorum koton colinsin eline su dökeme
00 Yorumlaikiside tırt en güzeli mavi 10tane alacağıma bir tane temiz sağlam alırım kaliteli de hem
00 Yorumla
+1 yılDefacto şimdi herkes yakışanı alıyor orta kalite mal olması yeter en uygun defavto çeşit ve malzeme peynir ekmek gibi gider mağazayı nerede acican
00 Yorumla
+1 yılColins bence. Kaliteli oluyor urunleri. Isim hakki alacak paran var mı
03 Yorumla- +1 yıl
Ucuz satışsa amacın LCW yi twk geçerim. Kasalarinda kuyruk olur ne zaman gitsem. Kalitesiz ve ucuz mal. Sürümden kazanirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiride primark acsa vallah 2 saate dükkan bosalir :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen ciddimisin :O irlandaki bir magza zinciri var avrupada hem ucuz hemde acayip güzel seyler var dükkan acilis ve kapanis saatine kadar acayip dolu. internetten bir bak
Colin s düzgün yıkarsan ürünleri çok güzel fiyat uygun
02 Yorumla
+1 yılKoton bayan kıyafeti olarak daha fazla ürünü var. Ama bir erkek olarak ben Colinse gidiyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki koton. Cesitlilik fazla takisi aksesuarları yonunden zengin canta ayakkabi ic camasiri
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana colins tek tip geliyor nedense sadece spor seyler alicaksam ugrarim ama koton oyle degil çeşit yonunden zengin ve kendine cekiyor bence
Cevap sahibi+1 yılNerede acacagina bağlı bu semti falan. Benim acimdan uygun fiyatlari
Cevap sahibi+1 yılBen koton derim iyi dusun
vakko dan selamlar ölsün fakirler :)
31 YorumlaColins daha iyi tabi.
00 Yorumla
+1 yılcv mı yolluyorum. not:marka onemlı degıl.
056 Yorumla- +1 yıl
ama bende bu ısın bı parcası olucaksam fıkrımı sunayım U. S. POLO
- +1 yıl
hedefi yuksek tutalım. insanlar tarz sahıbı olsun. kendılerını daha degerlı hıssetsınler. ıcerıye g ıttıklerınde onlara bır star havası katalım
- +1 yıl
o riski almassak en yüksege ulasamayız. onemlı olan en yüksek.
- +1 yıl
sen oglak burcumusun? veya basak
- +1 yıl
:D riski cok sorguladın. bırak alalım riski. basarısızlık benım basarının yuzde 80 i senin. ama gercek burcunu soyle
- +1 yıl
saygı duyuyorum. su an 180 derce bır donusle sen ne dıyosan o
- +1 yıl
bu tür konularda teraziye sonuna kadar guvenırım. al yatırımların senın olsun. ama en azından biraz riske gırebılıyım toleransına ıhtıyacım var
- +1 yıl
:D sagol. ama bır gozum nedense sureklı hep en tepedekı o patron koltuguna seyrıyor. dahaada yukarıya. bole ben sıyahlar ıcınde takım elbıselı sen kırmızılar ıcınde. zırvedeyız bır dusunsene. kıvanc sıla falan bızden gıyınıyo reklam yuzumuz onlar
- +1 yıl
::D acayıp bı guven verıyosun karsındakıne bılmem farkındamısın
- +1 yıl
merak uyandırıcı derecede
- +1 yıl
risk al biraz:D
- +1 yıl
gerek yok dıyosan gerek yoktur.:D var dıyorsan vardır.:D olmalı dıyosan olmalıdır.:D ama hepsı bıraz rısk ıcerıyo. buda benım hosuma gitti
- +1 yıl
Stardust - Music Sounds Better With You
- +1 yıl
ben bir yıldızım madem bir dilek tut bakalım.
- +1 yıl
:D bu gece ay senın ıcın parıldasın o zaman. Glenn Miller - Moonlight Serenade
- +1 yıl
sence kac gıbı duruyorum
- +1 yıl
james dean ın öldüğü yastayım. ben ipuclarıyla doluyum.:D
- +1 yıl
aramıza yılların gırmesıne izin veremem:D
- +1 yıl
senin gamzelerin mi var.
- +1 yıl
bende var empati kurdum
- +1 yıl
sende cok gızemlısın. ama ıkımızın bır ortak yanı var. bir şeyleri merak ediyoruz
- +1 yıl
:D hep tam cevap alamıyacagım galıba
- +1 yıl
lazım olan seylerın temelınde aslında gereklsınımızlerımız yoksa cabalıyacagım
- +1 yıl
bir üst tura cıktım sanırım
- +1 yıl
yes yani evet anlamına gelıyo.
- +1 yıl
merak etttıgım bısey var ben nıye sana mesaj atamıyorum
+1 yılkoton.. hem uygun hem de kaliteli..
00 Yorumlabayilik falanmı alıcaksınız :)
09 Yorumla
+1 yılKoton tasarım olarak colinsten iyi..
00 YorumlaFarketmez :) colins iyidir ;)
00 Yorumla
+1 yılColins bosver kotonu her kalip ve kalite
04 Yorumla- +1 yıl
Colins veya loft süper
- +1 yıl
Fiyatda uygundur
+1 yılikiside beş para etmez kotta jack jones süper
00 Yorumla
+1 yılkotonu seviyorum
00 Yorumla
+1 yılMahmutpaşa...