Market alışverişine hep kendim çıktım, hep de beni gönderiyorlar. Evin eksiklerini hep ben biliyorum, geceleri fare gibi dolanıyorum ne var ne yok, ne eksik biliyorum hep. Alışveriş'e çıktığımda önce evin eksiklerini tamamlıyorum. Sonra abur cubur namına ne varsa doldururum. En çok cips sanırım, bu aralar curryli noodle'a sardım hep onlardan da bayağı alıyorum. He bir de, yapmayanlar için söyleyeyim; bir şey alırken ön tarafta dizili olanlardan değil de arka tarafta dizili olanlardan alın, tarihi daha uzun. Yakın tarihlileri önlere koyarlar genelde, arkada duranlar daha uzun tarihli. İstemediğiniz zaman veya tarihi çabuk geçtiği için zaten ya atmak ya da tüketmek zorunda kalıyorsunuz. :d
Süt et yağ yumurta tavuk sepze meyve kuru yemiş un su cips abur cubur meyve suyu retbull çikolata clivas regall ssucuk maden suyu peynir zeytin tahin hel va reçell makarna ketcap mayonez salam
Evde olmayan, ihtiyacımız olan şeyler sebze, meyve, bakliyat, süt ve süt ürünleri, et ürünleri, temizlik malzemeleri ve kişisel bakım ihtiyaçları birazda atıştırmalık.