Amerikalı rapçi Cardi B, diğer ünlüler gibi küçük bebeğini pahalı hediyelerle şımartmayı seviyor. Bu sefer yedi moda ikonu markadan imzalı 7 özel ve lüks çanta satın alan Cardi, Instagram'a şu notunu da düştü; Tanrı bana bu güzel bebeği bir sebeple verdi, kendim için yaptığım alışverişten daha fazlasını kızım için yaptım." dedi. Cardi B ve kızı KultureHepimiz biliyoruz ki gösteriş ve ilgi çekici tarza sahip bir kişilik Cardi B. Kimisi gösteriş olduğunu düşünüyor kimisi hoş sürpriz. Sen ne düşünüyorsun? Peki 2 yaşındaki bir çocuğa verilecek en iyi hediye ne olmalı?
2 Yaşındaki çocuğa verilecek en güzel hediye nedir?
Yemek desem güler misiniz? Ya da sevgi, merhamet, ilgi desem ne diyebilirsiniz? Kime göre neye göre en güzel hediyeden bahsediyoruz. Hediyeleşmek güzeldir, çocukları mutlu edebiliriz. Bolca paramız olur alırız. Ama bu kadarı da fazla! Irkın bu haldeyken daha iki yaşındaki çocuğuna en pahalı 7 çantadan alıyorsan sen bir şowmensin demektir. İnsanlıktan nasibini almamışsın demektir.En güzel hediye ihtiyaçların karşılanmasıdır. Gerisi küçük ve tatlı sürprizlerden ibaret. Şow yapmaya gerek yok. Başka insanlara yardım göndermekte hediyedir, biri tavsiye ediversin. Nasıl olsa para çok.
En İyi Cevaplar