1- Makine Mühendisiyim
2- Allah'a şükür rahatım yerinde
3- Evi kendim alamam, yıllarca çalışsam borcunu bitiremem, babama alır, ama o da bekara ev almaz, bir arkadaşla numaradan evlilik mi yapsam diye düşünmeye başladım, düğünden toplanan onun olsun bana ev lazım. :D
4- Kendim ev almaya mecbur kalırsam eğer, belli bir peşinat biriktirirdim ve kredi çekerek iyi bir ev almaya çalışırım, böylece kira öder gibi ödemelerimi yaparak tee 10 yıl sonra anca ev sahibi olurum. Şu an öyle bir düşüncem yok, çünkü kış aylarında tecilimi bozdurup askerliğe gideceğim, askerliğin aradan çıkması lazım, çünkü çalışma hayatı en küçük bir sekteye uğradığında borcun altında kalır insan. Askerlikten sonra ben de ev sahibi olmanın planını yapacağım.
Kolay gelsin. Saygılar.011 Yorumla- +1 yıl
Evet altınla takıyla olmaz, ben de babama arsa sattırmaya çalışıyorum işte, ama sen evleneceğin zaman evini yaparız diyor. Evlenmekte istemiyorum, kimsenin nazını çekemem, işim var gücüm var, belki ilerde kendi zevklerime göre bir ev yaparım. Ev dediğimde benim için ev spor aletleri dolu olan bir spor salonu olması lazım, pc projeksiyon tv v. b. bilişim teknolojileri odası olması lazım, arka katarafta üstü kapalı camla çevrili yüzme havuzu olması lazım, havuz için kazan dairesi olması lazım, sulu yataklı herhangi bir yatak odası olabilir, amerikan mutlaklı mutfak ve yemek odası birleşimi olması lazım. Toplantı ve oturma odası da olması lazım, hepsinin tasarımı kafamda hazır. Bahçe, çiçek v. s. olmasın, çünkü börtü böceği sevmiyorum, yani anlayacağım durum vaziyet bu, standart bir Türk babası ev hayatı olacağına hiç olmasın daha iyi. Sabırlıyız, inş. çalışacaz İnş. Müh. bir kankamın da yardımıyla yapacam, babamı arsa alım satımı için kandırabilsem en azından iyi olacak. :D
- +1 yıl
Şimdiye kadar hayallerime göre yetiştirdim kendimi, bu yaştan sonra da pes edecek değilim. Aslında benden geleneksel baba olur, ama öyle bir evde olur, ben çocuklarım olsun isterim ve benden çok daha iyi yetişsin isterim. Gerçi yazık günah yeterince de çocuk var yani, keşke evli olmaya gerek kalmadan evlatlık alabilseydik.
- +1 yıl
Bir hayvan her yerde yetişir, bir insan kolay yetişmiyor, kıymetini bilmek lazım çektiğimiz çilelerin. Biz canla başla çalışırken adamların bir bildiği telefon kullanmak olan yeğenleri bile milletin trilyonlarıyla oynuyor. Böyle bir ülkede yaşıyoruz. Prensiplerimiz ve amaçlarımız olması lazım, yoksa bizi enayi yerine koymaya çalışanların ekmeğine yağ süreriz. Güzel yetişecek çocuğa cinsiyeti fark etmez, üçünü de yapabilen insanlar lazım, çocuğa hem anne olacaksın hem baba hem arkadaş olacaksın ki zehir gibi yetişsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer işin garanti ise şimdilik ev almayı düşünme hayatını yaşa. Tatile git, gez, araba al vs. 30 undan sonra yavaş yavaş biriktirmeye başlarsın :)
Ben erken yaşta para biriktirdim şimdi halime bakıp gülüyorum. senin yaşlarında üniversiteden mezun olduktan sonra 5 senede biriktirdiğim parayı şimdi 3 ayda biriktirebiliyorum. Boşuna kendimi sıkmışım...06 Yorumla- +1 yıl
Her zaman ev alabilirsin fakat her zaman bu yaşta olmazsın. İnsanın yaşı ilerledikçe eskiden aldığı kadar keyif almıyor yaptığı şeylerden. Belki alıştığı için bilmiyorum fakat bu yıl iki ay yurtdışında tatil yaptım 4 ayrı ülkeyi gezdim, yeni araba aldım vs. Bunların birisini bile 10 sene önce yapsaydım sevinçten çıldırırdım, şimdi normal geliyor.. O yüzden bu tür kaygılara erken başlama.
- +1 yıl
Benim ailemin ben üniversitedeyken durumu kötüydü çalışıp okudum. Sonrasında maddi olarak çok kaygı duyduğum için 30 una kadar sürekli biriktirmeye çalışıp kendimi sıktım. Şimdi bu kadar geleceği düşünerek 20 li yaşlarımı rahat geçirmeyişime inanılmaz kızıyorum. Son 5-6 yıldır inanılmaz rahat harcıyorum ve genede para birikiyor. 30 una kadar gezip tozsaymışım ev vs. almasaymış birşey farketmezmiş.. O sebeple takma kafanı para yaş ilerledikçe daha rahat kazanılıyor. Hayatını yaşa.
- +1 yıl
Sende benim gibisin insan biraz daha rahat olmalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSatış danışmanlığı yapıyorum. 5 gün daha yaotiktan sonra tatile gidiyorum. Karin tokluguna çalışıyordum valla billa dafsfafs
01 Yorumla
+1 yılöğrenciyimde bu devirde ev almak için herkes kredi çekiyor 10-20 sene kredi öde evim var diye sevin peh
12 Yorumla- +1 yıl
10 20 sene kira mı ödesin sonunda bişey getirmeyen?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılben de ogretmenım
gecınebılıorum
ev almak ıcın acele etme... hesaplı bır fıyata ev bulana dek ( konut kredısının 3/4 u ıle alınabılecek turden yanı) sakın ev alma... ortalık ev dolu ve ıllakı bırılerı acılıyetten degerının cok altında satıyor
o zmna kadar komsularla ıdare et ^.^042 Yorumla- +1 yıl
bı de ev alırken cevreye dıkkat et
komsular gercekten onemlı :D
benden sana meslektas tavsıesı
ben yedım.. benzer kazıgı baskaları yemesın ^.^ - +1 yıl
cevrenın zıhnıyetı yanı...
eve kız arkadasımı bıle getırmem goze batıo burada - +1 yıl
bu meseleler bıtmez bıtmez :))
sankı evı alırken oyle bır anlasma yapmısım da komsularla ('.')
boyle gıderse satıcam ztn... cekemem bunları :D - +1 yıl
sorma, ahlak bekcılerı cok :)
kıradan kurtulduk ev aldık yıne kurtulamadık ^.^
hayır kımseye zararımız da yok kı arkadas :D - +1 yıl
sen de ayak ustu yedın bızım cevreyı he... bıkere burası hep sıte.. gecekondu mahallesınde ısım ne :)
burdan satınca agaoglunun bı projesınden asagısı kurtarmaz artık :D
kız arkadasım da sabah 6 dan once gırıs yapıo ztn o sorunu cozduk :P - +1 yıl
tabı sen mugladasın, snn ıcın sorun yok mugla gıbı yerde :)
bız de sabahın korunde yollara koyulalım ^.^ - +1 yıl
olmazzz bız bu ıse bas koydukkk :D
nıyetımız de cıddı zatn... evlenmeyı dusunuyoruz :)
oyle olmasa beraber yasamayız kı ztn:D ıstemem oyle tek gecelık ılıskılerr - +1 yıl
sen abd de phoenix e mı gıttın
nereden gelıo bu nıckın gürültüsü - +1 yıl
hmmm
hanı su azmetmıs ve bır turlu yılmamıs ve en sonunda tepeye ulasmayı basarmıs olan kustu dı mı o:)
ıngılızce ogretmenı olunca yurt dısı deneyımın olmustur ama ılla kı:) - +1 yıl
hmmm o zmn bı programla derhal yrtdısı olanaklarını degerlendırmeye bak derım
bosver polısle evlenıp doguya gıtmeyı :p - +1 yıl
devletın ımkanlarıyla bı kac yıllıgına yurtdısına cıkmayı dene... bıraz hayatını yasa
bunu yapınca herseye karsı bakıs acın deısecek ztn.. o zmn daha saglıklı kararlar alabılırsın - +1 yıl
aslen nerelısın sen bakım
- +1 yıl
mugla suanda ogretmenlık yaptıgın yer deılmıydı yau :)
o zmn suanda nerede ogretmensın kı? - +1 yıl
ahh ahhh :))
hangı dogu bakım burası... - +1 yıl
ama bu haksızlık sen benm cevaplarımı okuyarak hangı sehırde oldugumu ogrendın ^.^
sevgılın gelebılıomu barı yanına - +1 yıl
o zmn snn ısın cok zor...
onumuzdekı sene bıtıo mu zorunlu gorev - +1 yıl
sen sevgılınle nasıl tanıstın?
sankı onu pek sevmıo gıbısın de... - +1 yıl
sevgısız yasayamayacak kadar guzelsın ama.. bundan kacman zor :) tabı resımdekı sensen
sen de gecekondu gıbı olmasa da benim gıbı komsulardan rahatsız olabılecegn bır ortamda mı yasıosun yoksa onlarla sıkıntı yok mu? - +1 yıl
tam bır muglalı bakısı olmus :)) guzel kızsın vesselam
yeterınce eyleme ımza atmadıgı surece sevgıye daır soylenen her soz bos kalmaya mahkum malesef...
okuldakı ortam nasıl pekı, memnun musun? - +1 yıl
hmmm nıe ya.. yenı gelen genc hocalar cok mu yılısıklar yoksa :)
- +1 yıl
mugladan sonra doguda baska sehıre gıdınce... kolay olmaz tabı
tek sorun sevgılının pek gelıs gıdıs yapamamıs olması
+1 yıl1- gıda ve satış eğitmeniyim ayrıca danışmanlık yapıyorum
2- Allah a şükür geçiniyorum
3- 19 yaşımda aldım ilk evimi tek başıma 2. evimi 23 yaşımda aldım çalıştım biriktirdim ve taksitle aldım kredi çekmeden.012 Yorumla- +1 yıl
İstanbul beylikdüzü ve İstanbul mimarobadan
lise mezunuyum ben 6-7 yaşımdan beride çalışırım biriktirdim ve bir mütahite birikimimi verip üstüne kalanı taksitle ödedim diğerinide aynı şekilde aldım 31 yaşındayım şuan. - +1 yıl
normal standartlarda senden yüksek değildir net gelir prim vs hariç
- +1 yıl
birini 75 e almıştım diğerini 44 e almıştım topraktan şuanki değerleri 75 lik olan 200-250 civarı 44 lük olan ise 350-400 civarı
- +1 yıl
benim aldığım zamanda yani en sonuncusunu 2006 da almıştım o zaman o kadar gözde değildi semt şimdi istanbulun en elit semtlerinden biri oldu ikiside o yüzden hem ucuza geldi hem karlı oldu birde bankayla filan değil direkt mütahitle anlaşarak taksitle aldım iki dairemde site içerisinde biri havuzlu sitede diğeri ormanı basket futbol sahası çocuk parkı spor alanı büyük otaparkı olan bir site şanslıyım sanırım bu konuda ama bence her şekilde alınır daire o kadarda zor değil.
- +1 yıl
gözünde büyütürsen elde edemezsin.
- +1 yıl
hayallerin gerçeklerin olsun inşaallah iyi geceler.
Esnafım. Cafe restaurant tarzı işletmemiz var. Ev var araba var üç tane şubemiz var 88 bin tl borcumuz var. :D geçiniyoruz ama nasıl geçiniyoruz inan bende bilmiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaş.
Öğretmenlerin geçmesi gereken iki aşama var. Daha sonra ev alabiliyorlar.
1. Evlenecek
2. Özel ders verecek05 Yorumla- +1 yıl
3. yolu dene.
- +1 yıl
3. yol sallamak! Boyna yapıcam edicem diye kafayı yemektense amaan bir gün olur demek en iyisi.
+1 yıl1. Memurum
2. Krallar gibi geçiniyorum (bi evde 2 memur oturuyoruz ondandır belki)
3. Ev almayı daha düşünmedim (1 aylık memurum o yüzden)010 Yorumla- +1 yıl
Kanka alsak iyi de şöyle düşünüyorum bekarken evi alıp borcunu tek başıma ödemektense evlenince alır eşimle beraber öderim.
- +1 yıl
ona da cok güvenme bence.. ınsanlar her an ıcın yarıyolda bırakılabılırler.. ya da ev hanımı alırsın.. parası olmaz.. ya da yeterı kadar olmaz.. vs vs.. o yüzden evlenince ıste soyle yaparım demek mantıksız olabılır.. cunku evlenecegın ınsanın belkı cok parası olmayacak bayan olarak.. ya da ısten çıkacak.. o yüzden ılk once kendını dusunmelısın.
- +1 yıl
Tamam işte parası varsa ya da çalışlıyorsa yarı yarıya alırız ama senin dediğin gibi olursa o zaman yine ben tek almış olacam değişen bir şey olmucak ki
- +1 yıl
Amaaaan bunlar fani şeyler çok takmamak lazım :)
- +1 yıl
Sen ne kadar maaş alıyosun sorması ayıp ev düşünüyosun bir de ailenden uzak tek mi kalıyosun ben öyleyim kendimle kıyaslıcam ben de hiç ev düşüncesi olmadı da
- +1 yıl
senden daha fazla alıyorum ben de uzaktayım demek ki problem ben de bundan sonra bir gözüm ev fiyatlarında olacak :D
+1 yılEv alıcaksan bence en az yüzde elisini nakitle al yoksa cok faiz ödersin. Cok ve gerekzı yazmak ıstemıyorum. aklında nasıl bır ev var. sürekli oturcagın mı yoksa 2 artı 1 bana şimdilik yetsin mi?
01 Yorumla
+1 yılorganizasyon şirketinde çalışıyorum
bildiğin geçiniyorum
ev almak için yüksek miktarda peşin paraya ihtiyacın var sen kasma kocan alsın ;)01 Yorumla1) özel hastanede nöbet tutuyorum
2) öğrenciyim dolasıyla peder beyin eline bakıyorum hala. ama sigara parası çıkıyor en azından:)
3) ev almak? af buyur o da nedir?00 YorumlaVallahi ben smmm ofisinde muhasebecilik yapıyorum. Kendim borçlarımdandan dolayı zor geçiniyorum ama az kaldı :) Ondan sonrada ev almak için nasıl bir yol izlemek lazım bnce daha çok para kazanmak lazım :)
00 YorumlaDikis nakis yani texstille ugrasirim gecinebiliyorum ev ise babam sagolsun her ogluna ve her kizina birer ev yaptirdi ama hayalumdeki evi yapamam o ayri mesele.
03 Yorumla
+1 yılmühendisim geçiniyorum (ailemle yaşıyorum masrafları kısıyorum bu sayede) deli gibi para biriktiriyorum
3. soruna gelecek olursak legal yollarla tek maaşla alınmaz imkansız. illegale dön :D08 Yorumla- +1 yıl
elinde mesleğinden dolayı süper bir illegal iş var aslında. mühim olan görebilmek ;) ne öğretmenisin?
- +1 yıl
en masum illegali söyleyeyim özel derse başla düşük fiyattan sürümden kazan. zamanla fiyatı arttır. ama diğer illegallere göre kazancı az olur :D
- +1 yıl
o zaman bu sorduğun sorunun cevabını daha çok ararsın :) yapcek bişi yok :)
- +1 yıl
tercih senin :D
İşim yok, param yok. meslekte yok daha hiçbişey yok anlayacağın elde var 0 .(
02 Yorumla
+1 yıl1- Ticaretle ugrasıyorum
2- Şükürler olsun geçiniyorum
3- Evimde var
4- Ev almak için ticareti kullandım :)00 Yorumla
+1 yılKredi çekmeni tavsiye etmem hocam, fazlasıyla geri ödüyorsun :( bence para biriktirmek için altına yatırım yapın, yıllarca değerlenir en azından..
00 Yorumlabilgisayar programcısıyım geçinme konusuna gelince yaşadığın kriterlere bağlı sosyal hayatına bağlı ev alma konusuna gelince büyüklerinden kalmıyorsa eğer tek başına çok zor gibi görünüyor
00 YorumlaÖğrenciyim. Ama ev alırken illegal yoldan para kazanıp ev almayı düşünüyorum. 😎
00 Yorumla
+1 yılOgrenci servisi yapiyorum sukur rabbime iyi durumum evimde var allah sizede gostersin hoca hanim ama ben kredi usune sicak bakmiyorum kredi yle ev almaya yani
02 Yorumla- +1 yıl
Valla biriktirerek ev almak cok zor babam sagolsun o almisti hoca hanim ama bu devirdede kiredisiz ev almak mumkun gibi degil allah yardimciniz olsun
meslek sahibi değilim zar zor geçiniyoruz. ev almak hayal. pederin ölmesini bekliyoruz.
01 Yorumla
+1 yılreklam - tasarım - GSF'ne öğrenci hazırlıyorum geçiniyorum ev almak gibi bir endişem yok olmadıda topraktan geldik toprağa gidicez...
01 Yorumla- +1 yıl
ufaktan para biriktiriyorum cüzi miktarlara güney taraflarından bir arsa alma planım var arsaya bir çatı yapar orda medeniyetten uzak yaşarım muhtemelen
+1 yılkredi çekeceksin başka çaren yok. ailen yardım etsin birazda
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman biraz kazan ondan sonra kredi çek
bende yakın zamanda bu işlerle uğraştım ve gerçekten çok zor iş ki benimki bide kira yani ev almak nasıl bişey düşünemiyorum
00 YorumlaCalis seninde olur
Bogazindan kismayan birsey sahibi olamaz
Ve ben hic bogazimdan kismadim :)
Sadece bir passatim var oda bana yetiyor ;)03 YorumlaHic dusuedim hayatimda hic bir sekilde bir seyleri basarmak icin caba gostermedim şu an universitedeyim ama giris sinavi bile calismadanbasardim gelecegimde part time bir iste calisacakmism gibi hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür yetiyor.
Ev almak icin cok calisacan daha01 Yorumla
+1 yılÖzel bir şirkette çalışıyorum. Evim var ama ailemden. Ev almak zor hakikaten tek maaşla
10 Yorumla
+1 yıl1-baba parası yiyorum
2-masrafım yok sıkıntım yok
3-miras kalırsa evim olur gibi duruyor ^^00 Yorumlaben spor eğitmeniyi :) 1.300 tl maaş :) ama ev alamadım hala ailemin yanında sürünüyorum :D
011 Yorumlabu zamanda ev almak kolaymı ev alabılecegımı dusunmuyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bakanlıkta uzmanım, evimi aldım arabamıda aldım, herşeyim tam, az bir borcu kaldı 6 ay sonra bitiyor kredi taksidide, alanyada havuz kenarında vodkamı yudumluyorum...
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyüzme öğretebilirim istersen :D boğulma sonra hayal dünyanda... vicdan azabı çekerim falan
Cevap sahibi+1 yılen azından güldürebildim seni :D sen hiç becerememiştin
Cevap sahibi+1 yılev alamadığının üzüntüsüyle gülmemen gerekirdi de mi oysa :D ölecen fakirlikten hala gülüyon
Cevap sahibi+1 yılönerim bul bir koca o düşünsün nası ev alacağını, sen alışverişe çık, makyaj yap falan takıl keyfince...
Cevap sahibi+1 yılniye kimseyi beğenmiyosun?
Cevap sahibi+1 yılkriterlerin ne ki? dış görüntü çok önemli mi yoksa, muhabbeti olsun, iyi biri olsun değer falan versin sana yeterli mi?
Cevap sahibi+1 yılulan ya kuzenimle tanıştırırdım seni ben, keşke ankarada olsaydın... tam evlenmelik adamdı... işi falanda baya sağlam... tarif ettiğin gibi tam
Cevap sahibi+1 yılbak bak, ama ankaraya yolun düşerse ben tanıştırayım cidden... yani çok severim ben, seni bilmem ama :D sevilmicek gibi de değil yani, gerçi o seni sevmeyebilir güzelde bişeysin ama... evde kaldı beğenmeye beğenmeye :D ev bile alırdınız onla siz :D öğretmen bulunca biriyle evlendiresim geliyo ya yabancıya gitmesin diye :D olmadı ilerde ben alırım seni biraz daha evde kalda sen
Cevap sahibi+1 yılbu arada diğer fotonda güzeldin sen baya :D çirkin foto koymuşsun vazgeçtim şu an kuzenimle tanıştırmaktan seni :D
Cevap sahibi+1 yılçirkin olduğum için beğenmiyolar beni konuşmuyolarda sonra, gizliden yazınca muhabbet edebiliyom insanlarla :D
Cevap sahibi+1 yılne yalanı be cidden beğendiremiyom kimseye kendimi :D nolcam böyle bilmiyorum özelden mesj atayım durda gör madem
Cevap sahibi+1 yılgönderemezmişim özelden mesaj :D şansına küs
Cevap sahibi+1 yılne alaka gerçekten gönderilmiyo ya !! takip ediyim mi ordan gör madem gizli muamelesi yapma daha bana :D
- +1 yıl
Yalanina biiiiib :) 24 yasinda bakanlıkta uzman mis :) biiiiiip :)
evin var derdin var, en iyisi kiraci ol sıkıldıkça değişirsin.
03 YorumlaTek başına ev sahibi olamazsın ama illa ev sahibi olacak değilsin
022 Yorumla- +1 yıl
kardeş benım zaten 5 yıllık bı arkadslıgım var... anlaştığım bırı lakın ısınden dolayı aılem karsı.. muhendıstı polıs oldu.. bende yapmasını ıstemıyorum.. Aılem ayrıl dıye dıretıyor bazen.. Polıse kız verilmez dıye.. Oda ozele gırmek ıstemıyor.. Bılmıyorum ya. Bı taraftan doğu gorevıne gıdıcez bu meslegı yaparsa.. Dıger taraftan onu unutmam da zor.. Ve gıt gıde evlılık bır çıkmaz oluyor benım ıcın.
Öğrenciyim...
Geçiniyorum... (Allah'a şükür...)
Daha evin yok...
***Yüzbaşı***00 Yorumlaben vodafone yetkili bayiyim.
durumumgayet iyi
evin borcunun yarısı bitti02 YorumlaOgretmenim ve ilave olarak 2 alanda ticaret yapiom. Bu sekilde ev almak uzereyim su an.
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeciniyorum öğretmen olupda tek basına ev alamıyosan bırak o işi
073 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılancak kredi cekersin ama elindede biraz toplu olsa ii olur yoksa 100 bini 200 bin ödersin
Cevap sahibi+1 yılsen bekarsın evlenince kralını alırsın
Cevap sahibi+1 yıl40 yasında evlenisin artık bekar bir müdürle
Cevap sahibi+1 yılaa pardon özür dilerim 2. oldugunu bilmiyodum ben hiç evlenmedin sandım
Cevap sahibi+1 yılhey Allahım yaaa o zaman evde kalıcan sen bu gidişle :D
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmem o yastakileri görüyon burada bul bir öğretmen evin kralını alın
Cevap sahibi+1 yılneyi varmışki hem sende öğretmensin :)
Cevap sahibi+1 yılhahah bilemem artık gözümün önünde olsun diye demiştim sende bir mühendis bul o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılgidip iti kopugu buluyosunuz sonra dürüst adamlarada güvenmiyosunuz ama dediğim gibi 30 yasına gelince anlarsın :)
Cevap sahibi+1 yılanladım türkler sana göre değil :)
Cevap sahibi+1 yılbulursun ama yasın kac olur bilmem ya da onu bulcam diye kırkında salağın birine gidersin inş olmaz tabi
Cevap sahibi+1 yılanladıgım kadarıyla senin işin zor gidişatında onu gösteriyo
Cevap sahibi+1 yılsecicilik kötü bişey kimse kusursuz değildir onlara katlanman lazım
Cevap sahibi+1 yılAllah eşine sabır versn :)
Cevap sahibi+1 yılfarklı bir türle karsı karsıyayız :D
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi biraz cıkmasın karsıma ugrasılmaz yoksa :))
Cevap sahibi+1 yılo konuda haklısın fabrikadaki adam 12 model araba aldı karısı öğretmendi ama devlet kuşu diye kendimide harcatmam olsada olur olmasada olur yani anlaşmak önemli senin gibi derken secici olan cıkmasın :D
Cevap sahibi+1 yılsenini gibi birinide insan kıskanır ama okulda calısma yanlısı fazla değilim işine göre
Cevap sahibi+1 yılgenc ve evliyse güzelse erkekler etrafında döner :)
Cevap sahibi+1 yıleş dediğin öyle olmalı işte ama erkeklere güvenilmez işte :)
Cevap sahibi+1 yıliş kocada biter ev almaya dediğim gibi arkadasım 50 binliralık araba aldı ve kendisinin aldıgı maas öğremetne maası akdarda değil
Cevap sahibi+1 yılbende bulursam ev alırım anca :D
Cevap sahibi+1 yılbunca sene doğmadıysa bu saatten sonra bilmiyom öyle biride beni ne yapsınki :)
Cevap sahibi+1 yılsenin umutsuz olman sacma ama secici olursa ayrı benim cok zor 28 yıldır bişey yoksa bu saaatten sonra ben bulamam
Cevap sahibi+1 yılsosyallik sıfır senin gibi öğretmen değilizki cevremiz okuldan arkadasımız vs olsun :)
Cevap sahibi+1 yıl5 yıl en azından cgu zaman mutlu olmusundur 28 yıldır hiçbişey olmadıysa öyle bir duyguyu bilmiyorum bile
Cevap sahibi+1 yılo da yok 10 senedir kızlarla muhabbetim yok onuda sayma en son ortaokula kadar gitcek 14 seneye
Cevap sahibi+1 yılkonuscak kız arkadasım yokki nerden olsun mahallede herkes evlendi iş yernde yok
Cevap sahibi+1 yılen yakın larda evlendi kardeşimde evlendi gitti baska şehire netten sadece böyle konusursun gerceğe dönünce zor konusurm
Cevap sahibi+1 yılbegenmezler beni bir haftalık izinde bile evde yattım durdum dısarı cıkmadım tek basıma sap gibi gerzyiom millet eğleniyo
- +1 yıl
delımısın ya.. Vur dedıysek sende öldürdün kendini.. Bu böyle olmaz.. Once arkads cevresı yap kendıne erkeklerden oluşan grup.. Onlar zaten takılacak yerlerı ıı bılırler.. sende onlarla takılırsın bısure.. Gezersınız dolaşırsınız.. Bırılerı çıkar karsına.. Kader bu ya.. En azından tanışmakta fayda var..
Cevap sahibi+1 yılo çevre yok iş yerinde olsa bile ben onların nerelere takıldıklarını biliyoeum bana göre değil içki içmez kaşarlarla gezmek
- +1 yıl
ama önyargılı yaklaşırsan olmaz.. nerden bılıyorsun o kızları.. belkı cok temız aıle kızlarıdır.. sen gene bı dene. baktın begenmedın dusunursun.. Ama yanı kendıne gore aıle kızlarıyla evlılık amacı taşıyıp flört edebılırsın.. meslegın de var. uğursuz bırı de deılsın.. KImse de hayır ıstemıyorum demez.. Cırkınlık guzellık palavra.. Ben nıce güzel kızlar grdum cok cırkın adamlarla çıkıyorlar.. Cok cırkın kızlar gordum cok yakışıklı adamlarla çıkıyorlar.. Ona bağlı deıl.. Frekans meselesı.. Hoslandıysan uyumlu olursa sıkıntı yok...
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerinnin hepsi bana göreolmuyo :(
o kızlara iftira atmam ama erkeklerin evine içki içmeye giden ya da kendini pazarlayanları sen düşün- +1 yıl
onlarla arkadslık et dıyen yok.. ama ne bılıyım gırısımcı olmak senın elınde.. kımse sana tepsıde aa ıste bak sana kız buldum demıcek.. o yüzden gayretlı ve azımlı olmalısın.. mahalledeki yaslı teyzelere bıle sorsan 10 tane kız gosterırler sana.. kım bekar dıye.. bende açılmalısın.. Mesela kursa gıdebılırsın.. Ortam yapmakıcın.. Spor kurslarına.. ya da yabancı dıl kurslarına..
Cevap sahibi+1 yılspora zaten düşünüyom ama bilmiyom etrafta kız yokki karsıda bir kız var laf bile atamıyorum yerin dibine girsem daha iyi bilmem artık neryee kadar gidicek bir cevre olmadıktan sonra beni kimse tanımaz tanımadıgım kızlar beni begenmez tanımadıları içinde geri cevirir zaten
- +1 yıl
ama sana oyle geliyor ıste.. belkı kabul edecek bırılerıde çıkar.. sen bı tanışmak ıcın on ayak ol bakalım.. gayretlı ol.. sonrada dersın vardı ya da varmadı.. sende amma kendını kucumsedın.. sankı tum evlenenler Brad ptt ve jolıe gıbı güzel yakışıklı.. Alakası yok.. Benım senın kadar etmeyeler bı sekılde anlaşıp evleniyor ıste.. ne var bunda.. Ilakı top model olmaya gerek yok.. cok zengın olmaya gerek yok.. Bısey olmaz..
Cevap sahibi+1 yıltecrubem olmadıgı için bilmiyorum işte kimseye acılmadımki hiç tanısmak için her kıza atlayamamki
nereye giderse gitsin en fazla mezara gider- +1 yıl
hayatı bu kadar korkak yasamak da doğru degıl... bıraz atık olmak lazım.. sabretmek lazım.. oyle olmuyor deyıp bı kenara koyarsan olmaz. ınsanları tanıyamassın.. etkılesıme geçmek sart.. herkıza atlamada herseyın bı başlangıcı vardır.. bı soylersın ıkı soylersın açılırsın. olum yokya bunun sonunda.
Cevap sahibi+1 yılnabayımkı carsıya gidip her kıza yanasayımmı cevrede sık gördüğüm veya beni gören birinin olmamasıda sıkıcı annen bulursa bulur artık ama oda cevre olmadıgı için bişey bulamıyo
- +1 yıl
her kıza yanaş dıyen yok.. ya zaten sana ılgı duyan kızları anlarsın ya. azcık sende kendıne cekı düzen ver.. ne bılıyım.. normal kız arkadsı tutmanda onemlı.. ıllakı sevgılı olması sart deıl.. mesela bı ortamda tanısmıssınıdr.. A nbr falan nasıl gıdıyor sohbet muhabbet açılıp gıder.. bu kadar ıce kapanık olmazkı:D
Cevap sahibi+1 yılsana anlatamıyorum öyle bir ortam yok işte :) iştene eve evden işe :(
- 1 yıl
Abi ev aldınmı evlendinmi
1 yılAbla başardınmı ev aldınmı evlendinmi merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılisterseniz yardımcı olabilir size bu konuda maddi durumum çok çok iyidir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben inşaat sektöründe çalışıyorum kendime ait bir şirketim var ödeme olsun satın alımı konusunda olsun yardımcı olabilir isterseniz öğretmenlere hizmet etmek görevimiz
Zengin bir koca bul, kesin çözüm..
02 Yorumlaek iş olarak yoğurtlu pilav satabilirsin.
03 YorumlaBen hesap ettim 5 yil calisirsam 2+1 alabiliyorum
04 Yorumla
+1 yılBeraber alalım ortak olsun hocahanım :))
00 Yorumlateknik müdürüm. geçiniyom 2 ev aldım ödüyom
017 YorumlaNe öğretmenisin?
08 Yorumlaöğrencıyız kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam memur kafası.
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem