Alışveriş & Hediyeler Sevgilimden hediye olarak araba istiyorum ama almam dedi. Karısına aldı ama ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Karısına aldı bana da al dedim alamam dedi. Bi arabayı çok gördü ne yapmam lazım? Sevgilimden hediye olarak araba istiyorum ama almam dedi. Karısına aldı ama ne yapmalıyım? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl eşine deģer veriyo seni sadece keyifli ihtiyac molasi geçirmek icin kullaniyor trolll it seni 1 0 Yorumla
bdhxhhxhxhhxhx Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Şakaysa komik degil sen kafayı yemissin canim, hiç-bir zaman karısını birakmicak, ama seni mikip mikip durup bırakır 1 0 Yorumla
bir-genç Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl evli kadınla hiç işim olmaz vay be ne adamlar var ne kadınlar var pess 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Bu soruya gercekten güldüm ama senin zekana 1 0 Yorumla
_Nisanur34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sende olupta bende olmayan ne de karısına karısına 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ayı etmiş alaymış sana da bir fiat 126 bis bari 0 0 Yorumla
theberfinn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Karısı olan adamla sevgilisin fazla konuşma bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
eşine deģer veriyo seni sadece keyifli ihtiyac molasi geçirmek icin kullaniyor trolll it seni
Şakaysa komik degil sen kafayı yemissin canim, hiç-bir zaman karısını birakmicak, ama seni mikip mikip durup bırakır
evli kadınla hiç işim olmaz
vay be ne adamlar var ne kadınlar var pess
Güldür güldür rapapapapapa
Bu soruya gercekten güldüm ama senin zekana
tamam inandik trollcuk
some zengin metres problems
Sende olupta bende olmayan ne de karısına karısına
Ayı etmiş alaymış sana da bir fiat 126 bis bari
Çocuk ver eline ne istersen alır
Bedeva veriyorsun
Sevgilinin karısı mı var😂
karısına söyle