Erkek arkadaşım da bana araba almak istiyordu 18 yaşıma girdiğinde üniversiteye dolmuşla gitmeme izin vermyordu ablam izin vermedi🥲ehliyeti yok bir yere çarpar filan diye
Ülkenin asıl sorunu bu fakirler çok fakir parası olanda hediye olarak araba alıyor neyse keyfin bilir ister al ister alma almazsan arabayı napçak çocuk gidip satmaya mı uğraşçak
Kanka al arabayı sat kaç belki sende zenginsindir bilmiyorum ama değilsen al kaç adamda hediye elektrikli merco alcak para varsa çok koymaz bence ne iş yapıyor birde bu enişte kaç yaşında
Kanka aslında haklısın hemde Cook haklısın. Eğer ayrılırsak satarım arabayı. Ben tıp fakültesine gidiyorum. O da 24 mühendis. Ama babasının şirketi var orada müdür. Yani baba parasiyla aldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erkek arkadaşım da bana araba almak istiyordu 18 yaşıma girdiğinde üniversiteye dolmuşla gitmeme izin vermyordu ablam izin vermedi🥲ehliyeti yok bir yere çarpar filan diye
Eee sonra ayrıldın mı
@şahingöz16_ evet 2 yıl sonra ayrıldım
Niye ayrıldınız peki
@şahingöz16_ öyle gerekti özel
Peki ne kadar sürdü ve şu an kaç yaşındasın
@şahingöz16_ 17 yaşında sevgili olduk 21 yaşında ayrıldık
4 yıl süren bir iliskiyi niye bitirdiniz kanka
@şahingöz16_ benim üniversite bitirip atanmamı beklemedi evlenmek için bende ayrıldım kariyerim daha ön planda
O konuda haklısın peki şu an okuyormusun ve ondan sonra sevgilin olmadı mı
@şahingöz16_ ondan sonra aşka küstüm 😅okılu bitirdim atanmayı beklıyom
İyi bari ne mezunusun peki
Ayrildinmi beni dolandirdi diye çıkar kanala bas bas bağırır kabul etme
Ben çicek dahi almıyorum adam araba almış helal lan :D
Hahahahah adam enayi ya eşime bile böyle bir hediye almazdım
Nasil aliyorlar ya
cok guzel bir kizim cicek bile sayili geldi bana
Tatlım her okuduğuna inanma sen de her zaman gerçek şeyler olmuyor
bana çiçek bile alınmadı aw
@ühüğühüğ bana da alınmadı bu erkeklere biz ne yapıyoruz da bize değer vermiyorlar ya
@кεℓεвεӄℓεя ben hiç o seviyeye gelemiyorum flört sonrası bitiyo umarım alırız bi gün almasak da kendimize alırız
Ülkenin asıl sorunu bu fakirler çok fakir parası olanda hediye olarak araba alıyor neyse keyfin bilir ister al ister alma almazsan arabayı napçak çocuk gidip satmaya mı uğraşçak
Bence etme kimse bu kadar büyük hediyeleri haketmez bence ister istemez kötü geri dönüşleri olabilir hem sana içten içe
Oha şimdi gördüm ablacım araba 5 10 milyon lira al hayatını kurtar yeni hayatında başarışar dilerm bu nasıl bir hediyedir ya
Kanka aynı yastayiz. Ama ayrılırsak falan arabayı geri ister bence. Kafam karıştı ya
Kanka al arabayı sat kaç belki sende zenginsindir bilmiyorum ama değilsen al kaç adamda hediye elektrikli merco alcak para varsa çok koymaz bence ne iş yapıyor birde bu enişte kaç yaşında
Kanka aslında haklısın hemde Cook haklısın. Eğer ayrılırsak satarım arabayı. Ben tıp fakültesine gidiyorum. O da 24 mühendis. Ama babasının şirketi var orada müdür. Yani baba parasiyla aldi
Bilmiyorum ama sağlıklı bir şey değil böyle bir hediye
Bizim de maddi durumumuz gayet iyi ama hediye aliyosa benim oluyo onun için ayrılınca satmak en iyisi
Satarsan bizede bir 300 500k ateşle kanka hahahha
E yani hangi üniversitedesim
Hahzhha atesleriz kanka sıkıntı yok. İstanbul teknik üniversitesi
Evet ya ne amaçla aldı onu anlamaya çalışıyorum çünkü kimse kimseye kolay kolay almaz
Ooo sen mezun olduktan sonra zaten kazanırsın o paraları
Daha 5 yıl var ya mezun olmama. Hajjshsh yaz kanka ayrılırsak atarım sana parayı
Bence olmaz. Hem belki para atan olur sijsjsjwiwiw
Ben ona bir googledan bakayım dur ahahh
Tm bak hajsjshsj
Kanka sana başka bir uygulamada yazsam olur mu
Hangisi kanka
İnstgrm olur tweet kullanmiyorium
Neden gizliden soruyorsun ki utanılacak bir şey mi 😂😂😂
Hahahshs boş yere takip istekleri atıyorlar onun için
Kabul etme, sonra ayrılık olursa geri ister
Haklısın bende onu dusundum
Nasıl bir sevgiliymiş bu ya maşallah.
Direk koca adayı olmuş bu.
Araba çok mu pahalı sıfır almış. İnternetten baktım da bulamadım fiyatını
SUV modeli var mı bilmiyorum ama dediğin seri elektrikli bir model evet pahalı
Altın kaplama falan mı 😂
Hayal dünyanıza hayran kaldım :)
Oyuncak mı araba adfg
Senin Max hayatın anca oyuncakla sınırlı tabi
Karşılığında ne istiyor acaba?
Tabi tabi eminim almıştır.
Kıskanma kız seninkisi almıyor diye 😂😂
@şahingöz16_ benim yok. Olsa da almazlar. Sqiyom ya onları. Ağzımı bozdurdun
Kötü söz sahibine aittir.
Şaka yaptım ya senin niye yok peki evlilik düşünmüyor musun
Kız millete sevgilisi cicek bile almıyor
Hayale bak sen
Sana göre hayal olan şeyler başkasına göre gerçek uzaa
İnanmıyorum değil böyle insanlar var ama benim bile hayal edemediğim şeyler sen yaşıyorsun üstelik reddediyorsun
Hayir
Seni sevmiyor
Hangi marka
Tamam
Al gitsin