Delirmeme ramak kaldı eheheh. Kitapseçten 65 ve 49 TL lik ayrı ayrı 2 tane sipariş verdim. Anında para cukkalama işlemi tamamlandı. Ancak ödeme onay bekleniyor cart curt yazıyor. Numaralarını aradım salak bi müzik çaldı ve ona tahammül edip bekledim. Sonunda da beklerken kapandı. Önceden de alış veriş yapmıştım. Daha doğrusu abim yaptı bir sorun olmadı geldi ama bu derece şikayet ve ulaşamama sorununu görünce tedirgin ettim. Sorun yaşayan bir bilgisi olan var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tm şimdi halloldu yarım saat 1 saate halloluyır ama belli de olmaz olmayanlar da var erkenden sövüp günaha girmeyin iyi günler bys
Bizde öyle bir sorun yaşanmadı da kargo evde yoktunuz diyor çaldırıyor açmama fırsat vermeden kapatıyorlar en son evdeyiz gönderin dedik geri iade etmişler iade aldık sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bosver ondan bi problem olmaz bende aldım ayni sey oldu ama kitaplar geldi
Bende az önce baktım. Birisinde temin ediliyor yazıyor diğerinde de hazırlanıyor. Bi sorun çıksaydı bir de ben iç savaş çıkarırdım
Okuma kitabı aldiysan helal olsun valla
6 test 5 tane de edebi roman aldım işte
Iyiymiş oku valla biz okumadık da iyi mi yaptık 😂
Sen milletin yaptığı müziğe emeğe saygı duymayıp salakça diyemezsin 😡😡😡😡😡
Ok knk
Tm
bende geçen sipariş yapacaktım çıldırttı beni gittim bkmktaptan aldım birde kitapseç ara yüzü o kadar kötü ve eski ki
Evet çok kötü
Ben de yaşadım boş ver kitapseç i
Knk sence de geç değil mi flrmfpeöcş
Bizde öyle bir sorun yaşanmadı da kargo evde yoktunuz diyor çaldırıyor açmama fırsat vermeden kapatıyorlar en son evdeyiz gönderin dedik geri iade etmişler iade aldık sonra
Çok sinir bozucu cidden ben kartla aldım hep
İşte biz de kartla aldık parayı iade ettiler hiç değilse
İyi bari ben yaşamam umarım
İnşallah