ben 3 ay araştırdım geçem hafta aldım sonunda. kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin baya bir uzman oldum. yüzlerce model inceledim huyum kurusun :)
peki sorun değil. istersen buradan yazayım. s6max s5max çekim performansı daha düşük özelliği yüksek yazılsada. s6maxta kamera var anlık dışarda da olsan evi gözetleyebilirsin :))
1000 tl var ama dediğin gibi bende kameraya gerek duymadım. Daha iyi çekim yapıyor s5max yurt dışı ölçümlü testlerini izledim. Ev kaç katlı senin birde çok halı var mı.
Anladım. küçük ince halıları katlıyor, sürüklüyor varsa evinde bilgin olsun. çocuk için çok iyi zaten evde toz olmuyor. 1 gün arayla çalıştırıyom ben. s7max gelir yakında türkiye'ye 6-7bin tl veririm diyorsan çok iyi oda
@Gizembellaa kırmak yazılım ve donanımla makineyi hack etmek demek böylece 500 liralık oyunu indirip bedava oynarsın daha ne diyelim Sony bize dava açar çok detaya girersek 😂
Ooo çok vermişsin ben olsam gider o paraya piyasadan 300 liraya bulursam 2 gb üstü telefon toplar hiç bir şey yapmadan 3 ayda bu parayı çıkartır kendi kendine telefonlar Sonrada 250 liradan satarım hepsini Cash para beleş Telefonlar artık birer iş yerine dönüştü ihtiyaç değil artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Son magasim ile altın kolye almıştım 🙂fiyatı hatirlayamadim.
1 milyon 200 bin liraya 0 saatte 2017 model new holland t7070 almıştım bundan 1 sene önce.
kaç milyon dönüm senin tarla
2.500 dönüm
yani normal 1.2m
Mecburi aldım 250 beygir altı motor yetmiyor koca tarlayı işlemeye...
yani dağa çıkıp incem dersen her gün clio marka araba alınmaz çöpe gider o misal
Aa robot süpürge KS üyeliği de almış 😁😄
ev hediye sayilirsa ev
Araba hediye sayilirsa araba?
Degilse telefon falan
O da degilse mont, ceket 😄
evet roborock s5max ım ben baya ilerlettim işi :)))) sana özel olarak kendini neleri hediye almadın henüz diye güncelliyorum soruyu :)
Roborock almadim henüz 😄 siradaki o
ben 3 ay araştırdım geçem hafta aldım sonunda. kafana takılan şeyler olursa sorabilirsin baya bir uzman oldum. yüzlerce model inceledim huyum kurusun :)
Ben de cok araştırdım kararimi verdim seni alacagim 😄
kesinlikle en iyisi benim :))) ben s5max aldım gerçekten sorunsuz cihaz yazılım donanım uyumu süper. sen hangi roborock modeli düşündün
Ben de s5max düşünüyordum. Bir de 6 si varmis galiba. Tam karar veremedim
sakıncası yoksa mesaj atıver anlatayım sana detayları.
Atmayayim teşekkür ederim 😘😊
peki sorun değil. istersen buradan yazayım. s6max s5max çekim performansı daha düşük özelliği yüksek yazılsada. s6maxta kamera var anlık dışarda da olsan evi gözetleyebilirsin :))
Kameraya gerek var mı ki ya 😄. Fiyat farki ne kadar aradaki
1000 tl var ama dediğin gibi bende kameraya gerek duymadım. Daha iyi çekim yapıyor s5max yurt dışı ölçümlü testlerini izledim. Ev kaç katlı senin birde çok halı var mı.
Tek katli 😄 biraz hali var tabii cocuk olunca malum
Anladım. küçük ince halıları katlıyor, sürüklüyor varsa evinde bilgin olsun. çocuk için çok iyi zaten evde toz olmuyor. 1 gün arayla çalıştırıyom ben. s7max gelir yakında türkiye'ye 6-7bin tl veririm diyorsan çok iyi oda
O kadarına gerek yok sanırım ya. Çok küçük ince halim da yok. Galiba bana da 5 yeter çok teşekkür ederim sağol
evet 5 yeterli pişman olmazsın. rica ederim
Kendime aldığım bi hediye yok neye ihtiyacım varsa onu alırım
Ps4 aldım
onlar kaç lira oluyor? Sevgilime sürpriz yapmak istiyorum ama fiyatı sizce kaç liradır?
@Gizembellaa fiyatından ziyade oyunlar çok pahalı malesef ☹️
oyunda mı almam gerek ayrıyeten?
tamam bari konsol mu neyse ne onun fiyatı nedir?
@Gizembellaa ps4 3000tl yeni çıkan ps5 7000tl ama ps4 işini görür. ayrıca topuğuna sıkıyon sevgilin sana daha az vakit ayıracak :)
3000 mi? off neyse ben bakarım ya
Ve o zaten bilgisayarda oynuyor yani pek bir şey değişmez, aksine beraber oynarız belki xd
@Gizembellaa pc devam yeter ona :))) ben 15 ay önce 1.700 tl ye almıştım ek bergi ve dolar artışı ile 3000 tl civarına çıktı bir anda
tamam
@Gizembellaa kolayı var kırın ps4 binlerce oyunu bedava oynayın özellikle Uncharted serisi muhteşem ölmeden herkes oynamalı
tamam bb ben bir halt anlamıyorum xd kırmak falan ne ya
kardeş hediye diyoz cimrilik yapma ya :)
@Gizembellaa kırmak yazılım ve donanımla makineyi hack etmek demek böylece 500 liralık oyunu indirip bedava oynarsın daha ne diyelim
Sony bize dava açar çok detaya girersek 😂
tm
@Gizembellaa boşver kırmayı ps4 al bide gta v yanında online olarak o onu aylarca idare eder
5.000 falandı sanrım, telefon almıştım
Ooo çok vermişsin ben olsam gider o paraya piyasadan 300 liraya bulursam 2 gb üstü telefon toplar hiç bir şey yapmadan 3 ayda bu parayı çıkartır kendi kendine telefonlar
Sonrada 250 liradan satarım hepsini Cash para beleş
Telefonlar artık birer iş yerine dönüştü ihtiyaç değil artık
@aynadakiajan eee bir şey anlamadım ama...
ahahahahah
Boşver detaya girersek biz aç kalırız
İpucunu verdik işte araştır öğren.
100tllik ayakkabı
acıma kendin için paraya :)
acırım :D
Telefon
Araba 😂😂
kendine müslüman :)
Aaaa olur mu öyle ben kendime 1 tane alırken devletime 2 tane alıyorum nasıl kendime müslüman olayım
hahahah yetmez 3-5 tane daha la devlete
Gerek yok başkaları alsın 😂😂😂