Pentide gördüm çok beğendim ve aldım bu dördünü. Açıkcası bana daha güzel oldular. Benimde gögüsler çok büyük sayılmaz ama nasıl desem bende daha s. eksi durdular. Sizce beğenir mi eşim.. yoksa beğenmezmi.. bilemiyorum.. bana yakışır diye aldım.. fikriniz nedirr
Arkadaşlar, nişanlıyım, bugün çeyizime dört tane gecelik aldım , sizce nasıllar, sizce eşim beğenir mi?
Kusura bakma da bunlar bir 10 yıl önceki gecelikler artık elbise gecelik kalmadı hepsi teyze işi artık alt üst takım dekolte gecelikler giyiliyor Sen hangi çağda sın
O ne mi valla senin kocan bir gecelikle sadece mutlu oluyorsa bilemem ama keşke seni boyle tatliş pijamalar içinde gorup alip kucagina sımsıkı sarilsa... Herkese nasip degil tabi
Beğenmek yeterli değil umarım karşılığını sana mutluluk olarak verir. Genelde evliliklerde zıt kutuplar buluyor birbirini bu cinsellik konusunda özellikle
Alışveriş & Hediyeler konusunda 660 cevap paylaştı.
üzerinde duruşu önemli ok bol olmasın ve daha farklı modller de seç fantazi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanlız evlenince böyle gecelik giyiniliyorsa ben evlenmiyorum bunlar ne be ben bunlari giysem donarak ölürüm kocam olucak bey umarım boyle seyleri sevmiyordur ya 🤦
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
😀😀 bunları giymeden evlilikmi olur ama.. benim nişanlım seviyor. Bikaç kez bana söylemeye çalıştı.. e anladım😄
Sen bunu dedikten sonra dönüp bikere daha baktm resimdeki geceliklere beynimin icinden bir yoooo yoooo sesi yükseldi bikere daha anladm ki ben bekar ölücem 😂
Evlenirken beyninin içi aynen şöyle olacak.. evettt evett almalısınnn.. hadi pentiye koşş.. aaa şu tangayıda al altına yakışır😄😄 ciddiyim bende öyle derdim şu an koşup alıyorum😄😄
Sadece sevgide değil aslında.. sen onu sevince seks olarakta isteyeceksin.. onu istediğinde bunları zevkle hevesle kendin alacaksın.. birgün bu lafımı hatırlarsın😄