Arkadşlr, nişanlıyım, gecelik bakmaya başladım, bunları aldım şimdilik, sizce nasıl, eşim beğenirmi, başka marka öneriniz var mı?

Bunları pentiden aldım. Açıkcası bana daha güzel oldular, yani fotoğraftaki bayanlardan daha çok yakıştı. Sanırım vücutla alakalı, bilemiyorum.. bende daha se. ksi durdular.. alt kilotları tanga.. onları çekmedim.. umarım nişanlım evlendiğimizde beğenir:) almaya devam ediyorum.. önerileriniz varsa söylersiniz.. kumaşı kaliteli olsun. Ama çokta abartılı fantazi olmasın.. kırbaçcı değilim🙈😄
Arkadşlr, nişanlıyım, gecelik bakmaya başladım, bunları aldım şimdilik, sizce nasıl, eşim beğenirmi, başka marka öneriniz  var mı?
Arkadşlr, nişanlıyım, gecelik bakmaya başladım, bunları aldım şimdilik, sizce nasıl, eşim beğenirmi, başka marka öneriniz  var mı?
Arkadşlr, nişanlıyım, gecelik bakmaya başladım, bunları aldım şimdilik, sizce nasıl, eşim beğenirmi, başka marka öneriniz var mı?