Ayna hediye etmek bir Osmanlı geleneğidir. Osmanlı zamanında bu hediye, “Sana senden daha güzel bir hediye bulamadim" anlamına geliyormuş. Peki size ayna hediye edilse nasıl bir tepki verirsiniz?
Sevgiliniz hediye olarak ayna alsa ne tepki verirsiniz?
Ne tepki verecem mutluluktan havaya uçardım kesin :) Beni bana hediye etmek bu zeka ❤ gelde sapyoseksüel olma... Bu kadınla evlenilir. Bu kadın baş tacı edilir. 😀 Bu kadar ince vuruşla bu denli kalbe dokunmak neyse durduk yere hayal kurmayalım şimdi :)
Gelecekteki sevgiliye not: böyle bir hediye alırsan şayet sana çok teşekkür ederim bana dünyanın en güzel hediyesini, en muhteşem şeyini, en karizmatik insanı yani "Beni" hediye ettiğin için :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Bu tarz antik aynalar ilgimi çeker. Bana göre ayna hediye etmenin iki ayrı anlamı vardır.. Birincisi sana hediye edicek aynaya yansıyan güzel yüzünden daha güzel bir hediye bulamadım. İkincisi senin gerçek yüzün hangisi? bana bakan yüzün mü yoksa aynaya yansıyan yüzün mü Aynanın kimden geldiğine göre durum değişken olabilir
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı.
Çok hoş bence. Ayna çok şey ifade ediyor. Hem sana güzel olduğunu söylemeye çalışıyor hem de özel hissetmeni sağlıyor. Çok eski bir gelenek olduğu için bir erkek bir kıza ayna alsa tuhaf karşılanabilir. Ama benim hoşuma giderdi.
Pardon da her takip karşılıklı mı olmak zorunda? Nezaketen takip etmis olabilir, soru ve görüşlerini beğenmemiş olabilir çıkartabilir. Ömürlük mü takip edecek?
Ya uf bu sitede sevgili disinda soru yok mu ya yeter o kdr anlamli sey varken anlamsiz banyo aynasi gibi ayna almasi sacma ama soyle dusunun süslemelerini kendi yapmis kendi yontmus manevi bi hediye ayna olsa ne olur cidden yeter ya insanlari kaliplaştirmayin aynaya yetmis parasi? Manevi hediye olamaz mi herkes de anasinin gozu vay arkadas altından şeyleri var da maddi ölçusu bu kdr su kdr hediye anca kurtarir beni diyolar. İyi ki bu islere uzagim arada sirada eglenmek yetiyo cok sukur