Asla! Anlayış göstermem ve müsemma etmem... Bu konuda anlayış gösterilecek bir sebep bulamıyorum. Neticede o kargo benim özelimdir. Kimseyi ilgilendirmez! "Merak" edip açan şahısı ilgilendiriyor olsaydı zaten alıcı isminde onun adı yazıyor olurdu.
Ben nasıl ki adım yazmayan bir kargo paketini açmıyorsam, aynı hassasiyeti diğer insanlardan da bekliyorum.
Kimse bir başkasının özeline bu şekilde ya da farklı şekillerde müdahale edemez.
Merhabalar :) Benim adıma gelen kargonun bir başkası tarafından açılması beni aşırı derecede rahatsız eder. Sonuçta kargoda özel birşeyler olabilir ya da özel olmasa dahi benim için önemli birşey olabilir. Ben bu konuda çok rahatım ne olursa olsun evden kimse bana özel şeyleri karıştırmaz :)
En nefret ettiğim durumlardan birisidir, özel hayata müdahale bu resmen ama maalesef çok oluyor aile evinde bu tarz olaylar. Kendi evimde başkası anca komşum alıyordu ama o da açamıyordu. Açana da tepki gösteremiyorum, napıyım.
Ben genelde ev içi özgürlüklerimi savaşarak elde ettim, kargo paketinden tut nereye gidip gelecegime kadar, keza dışarıdaki insanlara da. Sınırlarıma saygıyı devrimler kanlı olur misali öğrettim herkeslere nihihi.
İlk internet alışverişimde kargo geldiği gibi annem açmıştı. Sinirden çıldırmıştım tabii ki. İlk kez bi kargo gelmiş annem açıp herşeyi dağıtmış falan çok sinirlenmiştim. O yüzden bidaha açmadı kargolarımı😂 asla öyle bişeyi kabul etmemm..
Hayır kimse açmadı, açamazda. Evime adıma gelen kargolara bile ailemden kimse açıp, bakmaz. Aldıkları gibi odama koyarlar. Kimsenin açıp bakmasına razı olmam.
Ben kitap falan alıyorum genelde onuda açabilirler ürüne zarar gelmediği sürece sorun olmaz ama özel birşeyse eğer kızarım tabiki de sanane neden açtın derim.
tabikide bu tür şeylerde aile üyem açabilir fakat tanımadığım birinin açmasından rahatsız olurum kişi şahsi bir şekilde hem kargomu getirip o anki kendi kargosu sanmasıyla ya da heyecandan isime bakmayı unuttuysa bunu knedi gelip açıklarsa affederim sonuçta bende heyecanlanıyorum kargom geldiğinde şahsi bir şekilde açıklarsa yanlışlıkla yaptığını söylerse ve bunu ilk ve son kez yaptıysa affedebilirim diye düşünüyorum