Güncellemeler
+1 yıl
Kitapsarayını her yerden şikayet ettim instagramdan yazdım bütün fotoğraflarına şikayet ettim wptan saydım falan bana dediler ki her yerden şikayet etmenize gerek varmiydi falan filan sinir olmuşlar baya bana yarın halletcekler inşallah
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence trendyol müşteri hizmetleriyle görüş eğer olumsuz cevap alırsan direkt twitter dan trendyolu etiketleyerek tweet paylaş. Ancak öyle ciddiye alıyorlar.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Aldığın yeri ara durumu söyle olmadı Trendyol u ara
şu an dönüş yapmıyorlar yarın gündüz arayacağım
Tabi ki siz arayim ama muhtamelen yarında cevap vermeye bilirler malum pazar günü olduğu için ama direk trenyolu arayıp durumu bildirin en azından sıkıntı olmasın
Ama hakikatten senin yaptığında olmamış doğrusu
Yooo olmuş gayet
İlk aradığımda açsalardi böyle olmayacaktı 100 kere aradım 100 kere yazdım ne yapmalıyım başka oturup acaba ne zaman dönecekler diye bekliyim mi
Açık soyluyeyim ben o dükkanın yerinde olsaydım bu durumda biz kitabın gonderdik yalan söylüyor derim senin yaptığında normal değil telefonla konus eğer olmuyorsa böyle birşey yapsaydın tamm derdim bu nedir böyle ayıptır yahuu
Ayıpsa ayıp neyse
Bugün pazar pazar çoğu yer kapalı dünde söyledim zaten
Ya telefon da mı kapalı çift tik oluyor o zaman neden instagramdan bana geri dönüş yaptılar sabah da yapabilirlerdi illa şikayetvara yazınca durumu farkediyorlar
Haftasonu sokağa çıkma yasağı var biliyrosun değil mi ,? Instagram veya face gibi sosyal medya üzerinden attığın mesajlar otomatik kayıt sistemine düşüyor robot mesajları alıyor zaten sanal müşteri hizmeti gibi birşey
Hafta içi bu durum olsaydı sonuna kadar haklısın o konuda sorun yok ama şirket olarak biz kitabı gonderdik diyebilirler sende almadığına dair ispatlayamazsin
Allah aşkına kargoda 1 desi ve 1adet yazıyor 4 tane kitap aldım ben saçma değil mi
Kargo şirketiyle anlasma yaptıkları için ürünler genelde tartilmiyor yani paket ebat vb şeyler üzerinden anlaşma yaptıkları için çok önemi yok
Mesela kendim kanarya besliyorum net üzerinden 20-25 kg ürün alıyorum ama 3 desi yaziyor gibi gibi
Bildir ama pek olumlu bir sonuç alabileceğini sanmıyorum.
Deme öyle ya
Trendyol müşteri hizmetleriyle görüş hallederler
İnşallah
sikayetvar a yaz
Yazdım
trendyol geri donus yapmadi mi
3 saattir uğraşıyorum