Arkadaşlar benim 3 aydır bir ilişkim var ve annem de biliyor. Erkek arkadaşım da dalgasına bana fantezi kıyafeti yollamış. Benim haberim yoktu annem alıp açmış kargoyu. Ben dışarıdaydım şimdi eve geldim erkek arkadaşım sana aldığım cicileri beğendin mi diye mesaj atmış odama girince şok oldum annem de komşuya inmiş sanırım. Eve gelince illa hesap soracak. Sizce erkek arkadaşım neden bana böyle yaptı anneme ne diyeceğim? Annemin yaptığı doğru mu niye benim kargomu açıyor?
Sevgilim bana hediye olarak aldığı fantezi kıyafetlerini annem gördü ben ne yapacağım?
Annen doğal olarak merak edip açabilir. Ben ne aldığımı bildiğim hâlde kargo gelince heyecanlanıyorum anında açasım geliyor. Ayrıca annenin yaptığı doğru mu yanlış mı tartışmak yerine sevgiline böyle güzel sürprizler yapmamasını söylesen daha iyi
Arkadaşın dengesiz öyle ciddi bir hediye eve değil şubeye yollanır senle eğlenmek istediği açıkta bunu bu şekilde göstere göstere umursamadan da yapmazsın
Öncelikle bu konudaki en masum olan sensin bunu unutma... Annenden başlamak gerekirse, annenin yaptığı doğru bir davranış değil neticede annenin açacağı bir paket olsaydı üstünde annenin ismi yazardı. Ah bu insanoğlundaki merak duygusu, hiç bir duygu ile boy ölçüşemez. Erkek arkadaşınına gelirsek onun yaptığı tam bir s. lklık yani kusura bakmada tek yaşamadığını bilmiyor mu? Bu tarz hediyeyi ailesi ile yaşayan bir kıza gönderen erkeğin beyninden şüphe duyarım sende duymalısın... Annen muhakak hesap soracaktır. Ki anlatacak hiç bir şeyin yok... Sevgilinin salkliginin hesabını vereceksin sadece...
Ya biraz Fransız mantiginda güzel süslü seksi iç camasirlarinin aslinda kadının kendisi icin olduğunu düşünüyorum tabi sana ne derece fantezi şeyler geldi bilemem. Abartılı değilse biraz belki buradan yürüyebilirsin ama anneye bağlı. Yanı beni annem böyle yetiştirdi açıkçası ilk ergenliğimde çok mutsuz olurdum o dümdüz iç camasirlarindan onu farkedince düzgün bir yere götürüp yaşıma uygun cicili bicili bir sürü iç camasiri almıştı bana ben utanınca da neden utanıyorsun bunlar sana ait senin özelin seni mutlu eden şeyler senin için en güzelidir demişti. Hala da o mantıktayım seksi iç camasiri giymem icin bir iliskiye ihtiyacım yok.
1. Erkek arkadaşın şakayla karışık seni teşfik etmek istemiş 2. Sakın bu teşfikle bir numara olma huzursuz davran 3. Annenide yanlış kargo yollamışlar geri yolucam de
Merhaba öncelikle arkadaşının sana öyle hediye alması doğru değil bence kendi eviniz olsa anlarım ama annnenizin kargoyu'da açması doğru değil her iki tarafta'da suç var
Annenden hiç biseyi saklamamalisin böyle zor duruma düşmek istemiyorsan misal bana öyle bi hediye gelseydi sevgilimden annemin haberi olurdu ve sorun çıkmazdı annemden hiç bisey saklamam