Bazı insanlar vardır hemen teslim olur satıcıya :D Bazıları vardır inat eder de o fiyata vermezse almaz. Bazıları ise hiç uğraşmaz böyle şeylerle ne yazıyorsa o der, alır. Siz hangisisiniz? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dışarda zorluklarla sebze meyve satan biriyle hayatta pazarlık yapmam. Ayrıca pazarlık olayı şehirden şehire o kadar farklılık gösteriyor ki. Yaşadığım yerde insanlar direkt indirim yaparken başka bir yerde 50 kurusu bile indirmiyor.
Cevap
13Cevap
Pazarlık yapmak aklıma dahi gelmiyor. Bir de alışveriş yaptığım yerler genelde pazarlık yapmaya uygun olmuyor.
Direkt marka takılıyorsan tek fiyattır :D
Aslinda her saticiya degilde belli saticilar var istedigim fiyata vermezlerse almammm ama genelde verirlet :d
neden veriyorlar :D
Inatciligima gelemiyolar galiba
Çoğunlukla yapmam. Araba alacak durumda olsam, en fazla 2000 ₺'ye kadar pazarlık gücüm var. Daha fazlası için tanıdık/arkadaştan destek alırım.
Pazarlık yapılacak yer var yapılmayacak yer var gereken yerde yaparım
Yapıyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Yüzde elli yüzde elli diyebiliriz bu duruma. :)
Fiyat neyse veririm kafama yatmadıysa o zaman isterim pazarlık payını
iki saat çene çalamam valla etiket fiyatına alır giderim.
Pazarlık sünnettir ama herseydede yapmam. Bir ürünün fiyatı aşırı gelirse yaparm
Evet, çok iyi pazarlık yaparız. En son pazarlıkta 4500 TL düşürdüm.
Kuruş iniyorlar anca artık maksimum onun için ağzıma bile almıyorum zaten 100%100 kaar beğenmiyor
Pazarlık küçük esnafta olur ancak şimdilerde heryer kurumsallaşıyo nerdeyse standart fiyatlar
Markaların Katalogları Tercihim. Her Üründe Kullandığım Marka Yer Vs Sabittir. Zaten Sağolsunlar Gerekli İndirimi Yapıyorlar. Ben Beğeniyorum Sadece. Onlar Hallediyor.
Pazarlık bana göre değil direk alırım :D
Esnafin tipinden anlasilir. Bazen.
Ona göre hareket edersin demek anladım :)
Valla ben nedense pazarlık yapmaya utanıyorum satıcı şu fiyat fer ve o fiyatı öder giderim.
çok iyi pazarlık yaparım
Mesela bir örnek verir misin kaç paraydı kaça aldın :D
Ne yalan söyliyim yapmıyorum utanıyorum 😂
Yaparım sünnettir pazarlık
uğraşamam valla
yapmam
Iyi yaparım
Yapabilen birisi niye yapmasın ki 😂
Hiç yapmadım
Yaparım
Yapmam, hiç sevmem
Pazarlık sevmem