Merhaba seçmiş olduğunuz bazı ürünleri koleksiyona ekliyorsunuz. Koleksiyon oluşturduktan sonra paylaşma seçeceği olacak bu seçeneği aktif medyanızda paylaşıp insanların erişimine açık hale getireceksiniz. Eğer satın alanlar olur ise size para olarak dönecek bu paralar trendyol cüzdanda yer edinecek.
Merhaba, Paylaştığınız ilk kampanya genelde fenomenler içindir. Siz bir koleksiyon oluşturup sayfanızda paylaşıyorsunuz bu link açılıp linkteki ürünler satın alındıkca ürünün fiyatının %5'i kadar trendyol cüzdanınıza para geliyor 🍒 Paylaştığınız ikinci kampanya ise yine yine koleksiyon oluşturuyorsunuz ve bu oluşturan koleksiyonu en az 25 arkadaşınıza kaydettiriyorsunuz ve kampanya bitisinde yine trendyol cüzdanınıza trendyolda geçerli alt limitsiz 25 tl kazaniyorsunuz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli alışverişler iyi günler 🍒
Şey tam oldun diyemem. Çünkü aslında ben bunu biliyordum 😂😂. Ben bunu şey diye sordum 25 kişi bulalım şu 25 TL yi kazanalım diye sonra soruyu sildiler bende böyle sordum.. Nasıl yapacağız şimdi 25 kişi bulmak lazım
Trendyol paylaş kazan uygulamasında gidip beğendiğin ürünleri koleksiyonu oluştur daha sonra trendyol koleksiyonunu linkini Facebook trendyol uygulamasında paylaş
Ya ben anladım da sana şimdi. Anlatsam silerler.. Özelden yaz istersen neden böyle sorduğumu söylerim silerlerse. Ben normal sordum dedim ki aramızda anlaşalım en azından koleksiyon paylaşıp 25 TL yi alırız dedim soru oydu ama sonra sildiler soruyu ajjdjajd. Bende böyle sordum