Bedava üyelik ver derken dalga geçmiştim oluyor mu bilmiyorum. Anonim olarak kalmak istiyorsan adının bilinmeyeceği hesaplar açman gerekiyor. Twitterda her gönderirin altında dikkat çekici bir profil fotoğrafı ile saçma olmayan gönderilere uygun yorumlar yazıp dikkat çekmen gerekiyor. Kendi anasayfanı da güzel içeriklerinle doldurman gerekiyor. Daha fazlası için işte buyrun onlyfansım diyebilmesi gerekiyor anasayfanın. Snap için rastgelen bütün erkek isimlerini aratıp hepsini eklemen. Günlük snaplerinde çıplaklığa açık biri olduğunu göstermen gerekiyor. Sana sarkıntılık edecek onlarca insan olur muhtemelen onlara fazla yanıt verip zaman kaybetme of hesabını teşrif et geç. İnsta da yine twitter ile aynı şekildr yaparsan daha hızlı yükselirsin. Birkaç yıl sabırla işini yaparsan sonunda gizem savage gibi bi kaşar olabilirsin
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Onlyfans etkili reklam kasmak için snapchat, Twitter, reddit üzerinden reklam yapılıyormuş nasıl yapıldığını bilen var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ücretsiz bir kaç fotoğraf koyar mısın eğer uygunsa abone olmak istiyorum, video çekmene yardımcı olabilirdim ama uzağız sanırım :D
Profilim gayet güzel ve çekimlerimi yapan arkadaşım var ücretsiz koyup kendimi ifşalamamam ve güzel içeriklerimi hiç edemem şu an
Ücretsiz bir kaç tane içerik koymalısın ki seni görüp abone olsunlar yoksa sana neden abone olmasınlar görmeden
Ücretsiz üyelik ver öğreteyim hjshsjahshs
Onu nasıl yapıcam
Bedava üyelik ver derken dalga geçmiştim oluyor mu bilmiyorum. Anonim olarak kalmak istiyorsan adının bilinmeyeceği hesaplar açman gerekiyor. Twitterda her gönderirin altında dikkat çekici bir profil fotoğrafı ile saçma olmayan gönderilere uygun yorumlar yazıp dikkat çekmen gerekiyor. Kendi anasayfanı da güzel içeriklerinle doldurman gerekiyor. Daha fazlası için işte buyrun onlyfansım diyebilmesi gerekiyor anasayfanın. Snap için rastgelen bütün erkek isimlerini aratıp hepsini eklemen. Günlük snaplerinde çıplaklığa açık biri olduğunu göstermen gerekiyor. Sana sarkıntılık edecek onlarca insan olur muhtemelen onlara fazla yanıt verip zaman kaybetme of hesabını teşrif et geç. İnsta da yine twitter ile aynı şekildr yaparsan daha hızlı yükselirsin. Birkaç yıl sabırla işini yaparsan sonunda gizem savage gibi bi kaşar olabilirsin
Baktım hesabına çok içine çekmiyor. Yine bir şeyler sormak istersen ekleyebilirsin
Tamamdır teşekkür ederim
Nasıl içine çekmiyor içine çekmesi için ne yapmam gerek ki
Ne koysam ilgi çeker? Onlyfansım ücretli nasıl baktın ki?
Attım istek müsait olunca konuşuruz
Tamam takip attım mesaj atabilmen için
İnstagram sal da yararımoız olsun
İnstamı salınca nasıl yararın olacak?
Takıpci kascan lssls
Only dans var mı ki
Var
Aaaa adın ne ki yaa :)
kayleebrown
Bulamadım ki yaa
Gelsene bana bi
Ne kadar kazanıyon knk :d