Kitaplarımın bir çoğunu internet üzerinden aldığım için uyguna alıyorum. Her kitapta uygun olmayabiliyor kitap'a verilen paraya acımamak lazım. Sonuçta kitap okumakta zevk işi. Zaten bu zevk olarak bakmayanlar için lüKS bir harcamadır.
Aslında benim için önemli olan kitabın hangi başlık altında olmasıdır. En fazla okuma kitabı olarak 100 tl veririm. Fakat alana kadar araştırırım kitabı. Çünkü bir çok kez böyle kitaplar satın aldım ve hiç sarmadı. Paradan ziyade içeriği tutarsız ve zaman kaybı olarak gördüğüm kitaplar olmuştu. 100 tl yi geçmeyecek şekilde alırım bir kitabı.
Kitapları kütüphaneden alıyorum. Satın alsam okuduktan sonra yine kütüphaneye verirdim. En son Grange'in Lontano ve Kongo'ya Ağıt kitaplarını 33 lira gibi fiyattan almıştım.
Kitaplarla ilgili sorulara bakiyordum girdum ve yorum yazdim. 5 ay once yazdığınız bir soruya igneleyici bir cevap vermek zorunlulugunuz da yoktu bakarsaniz
Hahahaha kardesim sana ne diye küfür edeyim ya da mesaj atayım. sen benim soruma yorum yapmışsın. Yarim saat sonra yorumları girdim. Yorumunu beğeneceğim zaman engellendiniz yazdı. Tüm şey bu. Seninle ej ufak iletişimim yok