Arkadaşlar kendime İphone 12 Pro Max altın rengini aldım, ama aldıktan sonra aklım Note 20 Ultra da kaldı. Çok kararsızım.
Iphone için daha güzel kılıflar ve cüzdan kabları satılıyor. Telefonu almadan önce kılıflarını aldım.
Kamera ve ya Android/İOS olarak benim için pek farketmiyor (Daha önce ikisininde farklı modellerini kullamdım) Ama yeni çıkan Note 20’nin kalemi ve tüm ekran gösterme özelliği varmış. Iphone’nun yukarı kısmında ortada siyah olduğu için tam olarak tüm ekran değil.
Note20 Ultra’nın iyi olan Snapdragon chipi değilde, burda ancak Exynos chipi satılıyor
İkisininde rengi çok güzel. Sizce Note20 Ultra değiştirmeliyim?
Hayır, değiştirme. İphone daha iyi. Galaxy’nin pek farklı bir özelliği yok. Kalemi kullanan yok. Exynos’a para vermeye değmez. Hem zaten İphone için kılıflar almışsın🌹
Evet, değiştir. Ekranı İphone’dan büyük. Kalemiyle birlikte daha multifunksiyomel. Yeni kılıflar alırsın👍🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İphone 12 Pro Max ve ya Galaxy Note 20 Ultra? Değiştirmeli miyim?
Ben başından beri İphone almaya karar vermiştim. Hemen de aldım. Ama abim misafirliğe geldiğinde “İstersen Samsung Note’da var, değiştirebilirsin” dedi. Ben genelde hep internet üzerinden sipariş ediyorum. Bundan önce de 3 sene İphone kullandım. İphone 12 Pro Max altın rengini görünce YouTube de baktım dedim tamamdır bunu alıyım, eski telefonumu güncelleyeyim. Ama sonra abim dedikten sonra Note 20 Ultra’nında videolarına baktım. Kararsız kaldım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Selam, aklın varsa değiştirmezsin bu kadar açık konuşayım. Çok pişman olursun.
Neden?
Ne yaptin
Note 20 ararken sitede
Senin sorunu gördüm
Ne zaman sorduysan artik 😅
malesef su an ikisi de alt kategori de fiyat performans olarak 🙂sadece isimleri var
exynos ile snapdragon arasinda fark kalmadi artik. Note 20 fişek ya
yanlış işaretledim değişme ipphoone daha iyi tabiki
Evet kullanmaya başladım😊Değişmedim. Memnunum🌹
ay var ya harika yaa hemde altın rengi 😍
Evet bende cok begendim❤️Dogru secim yapmisim🌹
Gerek yok almışsın artık kullan gitsin
Ama alalı 2-3 gün oldu, kullanmadım daha. Değiştirebilirim.
Sen araştırmadan bakmadan alaveresiye mi aldın bunu neyini beğenmedin değiştirmek istiyorsun
Ben başından beri İphone almaya karar vermiştim. Hemen de aldım. Ama abim misafirliğe geldiğinde “İstersen Samsung Note’da var, değiştirebilirsin” dedi. Ben genelde hep internet üzerinden sipariş ediyorum. Bundan önce de 3 sene İphone kullandım. İphone 12 Pro Max altın rengini görünce YouTube de baktım dedim tamamdır bunu alıyım, eski telefonumu güncelleyeyim. Ama sonra abim dedikten sonra Note 20 Ultra’nında videolarına baktım. Kararsız kaldım.
O zaman değiştirmene gerek yok sen başta karar vermişsin almışsın zaten şimdi abin dedi diye dönmene gerek yok kafan da hiç karışmasın boştan yerine