Alışveriş & Hediyeler Frescosoho'dan alışveriş yapan var mı? sahra2553 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba frescosohodan alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir platfrommu? Arkadaşım önerdi ama ben sizlere sormadan alışveriş yapmak istemedim. Güncellemeler+1 yıl Trendyolda mağazaları var ordan sipariş verdim baya ürünleri var sorun çıkmaz herhalde elime ulaştıktan sonra sizlere de bilgi veririm. Frescosoho'dan alışveriş yapan var mı? Cevapla Alışveriş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MagRipOgLu Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Hiç yapmadım. Lakin güvenilir mi değilmi onu googleden araştırın derim. 1 0 Yorumla
ucanterlikturbulansı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Hiç duymadım. Bilmiyorum ama internette hakkındaki şikayetlere bakarak bir fikir edinebilirsin 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Bilmiyordum. Baktım biraz güzel şeyler varmış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç yapmadım. Lakin güvenilir mi değilmi onu googleden araştırın derim.
Hiç duymadım. Bilmiyorum ama internette hakkındaki şikayetlere bakarak bir fikir edinebilirsin
Bilmiyordum. Baktım biraz güzel şeyler varmış
İsim çok dandik geldi
Hiç yapmadım
Hic yapmadim
yorumlara bak
Yokkkk