Alışveriş & Hediyeler Letgo'dan yazan bu adamın amacı ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün bir jeanimi satmak için giyinip paylaştım. Yüzüm bile gözükmüyor tabi. Bana böyle mesajlar attı. Engelledim ama sizce yalan mı söylüyor? Arkadaşım Jean dar ve buda sapık olduğu için dedi. Letgo'dan yazan bu adamın amacı ne? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asklqkslskdk Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 61% +1 yıl Beyfendi'ye letgo'dan indirimde olan türkçe sözlük kampanyaları yollamak lazım. 1 0 Yorumla
benkimim_ya Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sapık işte bu tarz uygulamalarda kıyafet ve ayakkabı sarmak işkence ya neler çekiyor insan kdndosnd 1 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl yanı bu konuyu letgo da gorusen adamın cıddıyetıne atlarım ben.. salla gıtsın 0 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kanka sapıktır, Letgo'dan model mi aranır mk... Ama iyi para he. :D 0 0 Yorumla
nowayyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl yıkamadan yollar mısın falan yazıyolar orası bile sapık dolu 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Hem sapik hem yazmayi bile bilmeyen bi keko 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beyfendi'ye letgo'dan indirimde olan türkçe sözlük kampanyaları yollamak lazım.
Sapık işte bu tarz uygulamalarda kıyafet ve ayakkabı sarmak işkence ya neler çekiyor insan kdndosnd
yanı bu konuyu letgo da gorusen adamın cıddıyetıne atlarım ben.. salla gıtsın
Kanka sapıktır, Letgo'dan model mi aranır mk... Ama iyi para he. :D
yıkamadan yollar mısın falan yazıyolar orası bile sapık dolu
Letgo sapiklari bunlar
Hem sapik hem yazmayi bile bilmeyen bi keko
Modellik teklifi böyle olmaz
Aklıma pek iyi şeyler gelmiyor
iyi yapmışsın
Sapık
Tecavüzcü çoşkun bu.