+1 yılAdam zevkli. Triumph güzel markadır.
Kimin aldığına bağlı: flörtüm alsa gülerim. Sevgilim alsa sinirlenirim. Bide o anki keyfime bağlı. Belki direk bi iç çamaşırını değerlendiririm. Belki kaldırırım. Belki adamın başına fırlatırım. Ayrılık da arkasından gelir. 🙃07 Yorumla- +1 yıl
alla alla ne alınıyor sana normalde :D
- +1 yıl
Bana ağaç, tohum, fidan, ayakkabi, küçük değerli eşyalar alan yanlış yapamaz.
- +1 yıl
kucuk degerlı esyalar pırlanta?
- +1 yıl
Hmm fena olmaz. Pırlanta altın arsa/ev tapusu ne olursa artık. Yok şaka bi yana: anlamlı hediyeler işte.
- +1 yıl
tamam anladım :D
- +1 yıl
Ama diğer küçük değerli şeyler de olur tabi. Hayır demem. 😊
- +1 yıl
ahaha :D yanı duruma gore degısır bu durum :D neyse neyse :D
En İyi Cevaplar
Hediye ettiğin kişi (sevgilinse bile) utanır. Yani yüzü kızarmasa bile utanır (rahatsızlık duymaz ama işte özel bir şey olduğu için gerçekten utanır). Yanlış anlaşılır. İstekliymişsin gibi anlaşılır. Öyle mi bilemiyorum yazmamışsın ama tek söyleyeceğim şey sessizlik oluşabilir, oluşmazsa bile kesin olarak utanacaktır
03 Yorumla- +1 yıl
anladık utanır :D
- +1 yıl
yanı seks canım altı ustu yapacagınız neden utansın kı 2 kısı bırbırıne ozel bır seyler yapcaksa
+1 yılHoşlandığın birine iç çamaşır almak, yanlış anlaşılmayacak kadar açık bi düşünce ve davranış.
Sapık damgası yiyebilirsin, o kadar samimi olacak bişeyler yaşanmamışsa sapkınlık.03 Yorumla- +1 yıl
Sırf hoşlanıldığı için birine iç çamaşır alınır mı? 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
- +1 yıl
bu tavır dusunce yaşam tarzı olgunluk hayat felsefesı uyum gıbı bır cok seye baglı olarak degısecek bır sey. eğer gercekten uygun sartlar varsa hoslandıgın kadına vıbrator bıle alabılırsın ve bunun ıcın sana tesekur eder
- +1 yıl
Öyle tanığın insanlar varsa, o kadar samimiseniz. Hayırlısı.
Sevgiline hediye etmende sıkıntı olmaz bence ama flört sıkıntı olabilir ya da hoşlandığın kıza sıkıntı olabilir sonuçta nasıl karşılayabiliceği belli olmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdakinin anlayışına göre değişir. Ben yolun düşerse çay ismarlayabilirim diye söylediğimde, ne alaka neden ugrayayim ki seninle aramizda birşey olamaz diyenlere denk gelmiştim.
Hepi topu bir çay davetiydi. Gel sevişelim demişim gibi cevap aldım. İnsanlar çok acayip.10 Yorumla Hiç alakası yok ben samimi kız arkadaşlarıma tanga külot alıyorum kimi göğüslerini beğendiklerime bu tam x kişisine göre diyip alıyorum diyeceksin ki bedenlerini nerden biliyorsun biliyorum hee hediyeyi verdikten sonra da dene bakalım beğenmezsen veya bedeni olmazsa birlikte gidip değiştiririz diyorum ama şimdiye kadar gümrüklerimde hiç bedeni olmayan olmadı ☺️
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Arada cinsel ilişki varsa ancak iç çamaşırı hediye etmek doğru bir davranış yoktur.
Fakat arada cinsel birliktelik yoksa böyle bir hediye almak uygun olmaz.
Çünkü o çamaşırı almak bir nevi buna bana giy demekle eş değerdir51 Yorumla- +1 yıl
bunun hazırlıgını ya da boyle bır sey olmadıgını hıssettırmek onemlı tabı kı zor ama yapılabılır
Bana alininca cok mutlu olacagim ilk sey ic camasiri ( ilgim var cok seviyorum)
ikinciside kitap
Ayip olacak bisey yok dicem de bu karsindakinin bakis acisina bagli bi durum21 Yorumla- +1 yıl
ıste olgun bır ınsan :) ıc camasırı alınca ahlaksız teklıf yapılmıs gıbı hıssedıyorlar
Acik konusuyum az romantik olsana davar derim hani ne biliyim bana mi hediye aliyir kendine mi orasi da ayri bir tartisma noktasi😂
17 Yorumla- +1 yıl
ahahgahaha o kadar degıl kız yanı bu durum :) ılk fırsatta parcalıcam onu dıye not falan bırakması lazım haha :D yanı konusu bıle acılmaya bılır.. . tahmınımce senın ıc camasır zevklerın fazla yanı bunu hedıye edıp sakın yanlıs anlama hosuna gıdecegını dusundum derse mesela
- +1 yıl
hahaha :D yok canım ama dedıgım gıbı senın bakıs acın farklı yanı ben senden hoslanıpta boyle bır sey almaya karar versem zaten yanlıs anlama falan da demem hıc bır sey demem nasıl arzu edersen oyle kullan derım mesela
- +1 yıl
onu dıyorum bende kıme ne nıyetle aldıgını bellı edersen vıbrator bıle alsam al kız eglenırsın dıye tatlı bır arkadas sohbetınden oteye gıtmedıkce sorun yok :)
- +1 yıl
bu sohbet guzel tesekkurler :)
+1 yılEğer öyle şeyler paylaşılıyorsa cinsellik gibi normal ama yoksa biraz ayıp kalabilir diye düşünüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
cınsellık yok mesela.. hoslanıyor hedıye ettı ozel dedı begenecegını dusundum sakın art nıyet arama bu konu hakkında konusmayalım ıyı gunlerde kullan dedı
- +1 yıl
Bilemiyorum ben utanırım da ona karşı negatif bir sey de düşünmem
- +1 yıl
hedıyenın sonrası onemlı olan zaten :)
+1 yılÇıkarır tabi bi adam ananıza bacınıza iç çamaşırı hediye etse ne anlarsınız?
213 Yorumla- +1 yıl
bır kere bu kalıp argumanları akıllıca kullanmanı tavsıye ederım... ben kımsenın anasına boyle bır sey almam.. bacısına alıyorsam da 18 uzun zaman once gecmıstır kendı kararlarını verecek kadındır. sen benı ne ıle ıtham ettıgının farkında mısın.. ahlaksız teklıf mı bu? bır seye mı zorluyorum? ıyı nıyetıne verıyorum ama aklınızı kullanın cumle kurarken bıraz olgun düşünün
- +1 yıl
Neden üzerinde alındın anlamadım
- +1 yıl
soruyu ben soruyorum canım ayrıca daha once sık sık kız arkadaslarıma almısımdır boyle hedıyeler bu konuda zevkıme guvenırım ve severım de boyle seylerde sımartmayı daha kadın hıssederler ama asla bunun uzerınden bır seyler yapmaya calısmam
- +1 yıl
Ee sen kendini biliyorsun demek ki herkes senin kadar saygılı mı sence ne diye üzerine alınıyorsun polyanna
- +1 yıl
Qyrıca da sevgilime flörtüme iç çamaşırı alıyorum ayıp mı diye sorsan ona göre cevaplarız baştan oku bak
- +1 yıl
poyanna her seyı ıyımser olarak goren ıcındır burada hıc bır ıyıser tavır gormuyorum ben senın adına. savunaman gerek yok ahlaksız bır teklıf gıbı gorulebılrı dersın gecersın.. bu ana bacı argumanları agır
- +1 yıl
ben genel olarak kararı sordum benım acımdan ayıp mı degıl mı kımse yargılayamaz neden sorayım kı ıkı kısının ozelı bu
- +1 yıl
Ana bacını düşününce böyle olur tabi hem çok bilmiş hem kekosun
- +1 yıl
Seni eleştiren mi oldu neyi savunuyorsun la bana
- +1 yıl
ulan ben soruyorum soruyu ben bende yapıyorum bu kumenın ıcındeyım neyı savunuyorsun bana dıyor ya cenenı kapa ya da ben gonderırım senı sus
- +1 yıl
ana bacı dıyor hala ben bılıyor muyum senın baban evlenmeden once annenle ne yapmıs sacma sapan konusmayın bana
- +1 yıl
Keko
- +1 yıl
kezban :)
+1 yılSamimiyet seviyene göre roketatar bile hediye edebilirsin :D
31 Yorumla- +1 yıl
yok o daha tehlıkelı onun hapıste yatarı daha cok :D
+1 yıl- Hayır, değil.
- Hayır, olmaz.
- Evet, çıkabilir.11 Yorumla- +1 yıl
gene sen :) pekı bu uygun bır sekılde olamaz mı
Karsi cinse hediye etmek abes kacar da hemcinsine alabiliyor kadinlar ben almistim
114 Yorumla- +1 yıl
ben flort sevgılı ya da hoslandıgım kısılere alırım abeslık onların aklından gecende olabılır bazen bu cok hassas bır denge aslında hedıye onemlı degıl hedıyeden sonra kı davranıslar onemlı
- +1 yıl
aynen oyle yanı 2 kısı var atıyorum bırının aldıgı bluz bıle bıraz acıksa senın gozune batabılır dıyerı ıc camasırı alır bılırsın bunu aslında sadece sen sevdıgın ıcın aldıgını
- +1 yıl
hhahaha ozur onun bıldırımı gelıyor mu sıze ya :D ben kapattıgım ıcın cogu bıldırımı
- +1 yıl
eyvah eyvahh :) cok üşengeçsın sen ya
- +1 yıl
goruyorum ben burdan yaymısın popoyu :D
- +1 yıl
hadı ınandım yalancı denmez kadına :) squattan olsun bakalım :) bana da ogret bari
- +1 yıl
takıp atanalra cok mu kızıyorsun sen
- +1 yıl
uhhh sert kadın :D
Cinsel hayatı olmayan ilişkilerde yanlış anlaşılabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
ee yanı
+1 yılAranızda o kadar samimiyet yoksa yanlış anlaşılması muhtemel.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne olabılır Kı yani yanlıs anlamak ıcın tetıklenmıs gibi
Eğer cinsel bir beraberlik yoksa ayıp kelimesi yeterli kalmaz ters tepmeside olasıdır. İç çamaşırı alacağınız kişinin içini görmüş olmanız gerekir
00 Yorumla
+1 yılBana göre değil. Bunun icin illaki cinsel hayatımızın olması gerekmiyor çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
yanı durum bıraz karısık ılla cınsel hayat olmadan da olabılır dusuncesındeyım gercı neyse
+1 yılBence hoş değil. Trollüğüne ben kız arkadaşıma ederimde sevgili falan almasın.
03 Yorumla- +1 yıl
trolluk mu :) kadınların en buyuk zevklerınden bırı degıl mı bu neden trolluk olsun bence hosuna gıdıcek begenıcek bır ıc camasırı secebılmek becerı ıster
- +1 yıl
İşte onun için oturup doon muhabbetimi yapıcam kızla😂 cinsel hayatı olan alsın onun dışında hoş karşılayan nadir çıkar
- +1 yıl
ıyı bakalım :D
Ayıp evet eşi olsa neyse ama diğer türlü yanlış anlaşılır
05 Yorumla- +1 yıl
yanlıs anlayan ayıp yapmıs olmaz mı
- +1 yıl
olabılır bu bır soru zaten flort veya hoslanma sevıglı tarzı kısılere
- +1 yıl
kısıden kısıye ya da nasıl davrandıgına gore degısır bu aslında
+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı bana hediye edilse kafanı kırarım o kişinin
01 Yorumla- +1 yıl
Neden 😂😂
Eğer ihtiyacı olduğunu bilip de yolluyorsan tamam. Ama öbür türlü yanlış anlaşılmaya da yol açabileceğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgili, flört ayıp değil ama doğru olmaz.
Eşler arasında tabiki olabilir ki oluyor zaten.05 Yorumla- +1 yıl
Neden dogru olmaz mesela ozel bır sey evde ac dıyıp konusunu acmasa bır daha
- +1 yıl
Yanlış anlaşılma olasılığı yüksek.
- +1 yıl
Bu hediye alanın hatası olur o zaman
- +1 yıl
Sevgililik döneminde evet olabilir.
- +1 yıl
👍👍
+1 yılkişiler eş ise bu mümkün diğer türlü bunu edepsizlik sayarım..
00 Yorumla
+1 yılSanırım tek ayıp olmayacak yer hapisteki yakına götürülen atlet don olur 😬
00 YorumlaBirliktelikte cinsellikte varsa gayet normal bir şey.
00 Yorumla
+1 yılErkeğe göre hoş olmayan bir davranış onun yerine başka şeylerde olabilir.
00 YorumlaBayanlar yalan söylemeyin bir bayanla takım sudyen kilot aldım boynuma nasıl sarıldı
00 Yorumla
+1 yılBu tarz konularda rahatsa ve gerçekten aranızda güvenilir bir ortam oluşmuşsa evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evet sorun olabilir ve o kadar farklı insan ve hediye varken neden iç çamaşiri
09 Yorumla- +1 yıl
yanı bunu rastgele bırı alacakmıs gıbı dusunuyorsunuz da tabı kı samımyet kavramı olacak
Cevap sahibi+1 yılBeni takipi birakabilirmisin
- +1 yıl
Hasta mısın sen
Cevap sahibi+1 yılHayır yani paylaşımlarınızı görmek istemiyorum kafan mı güzel düzgün konuş
- +1 yıl
canım engellersın benı engellı kısılerın paylasımlarını gorme secenegı var ayarlarda onu yaparsın tamam bu ıs
Cevap sahibi+1 yıl😂 tamam madem arada fark yok ise beni takip etmeyi de birakabilirdin dimi
- +1 yıl
delı dıvane ben senı takıp etmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl😂o kadar bosunamı konuştuk ya tüh pardon o zaman😂😂😂
- +1 yıl
ahaha yapcak bır sey yok
+1 yılkarşı cinse iç çamaşırı alan kendine hediye almış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki durumuna kişilere bağlı bir olay bu. İki taraf içinde; Kimisi istemezken kimisi de iç çamaşırı almak için can atar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogrulugu ya da yanlisligi aralatindaki iliskiye gore degisir
01 Yorumla- +1 yıl
Ee yanı ama gene de aslında hediye sonrasındaki davranırsa gore degısır
+1 yılİç çamaşır satarken hediye ettiğim oldu yanlış anlaşılacak bir durum arz etmedi henüz
00 YorumlaAlınabilecek daha güzel şeyler varken bunu tercih etmem ama bence ayıp değil isteyen istediğine istediğini alır
10 YorumlaValla arkadaş ım eşine beyaz seksi kilot sütyen almış dar olmuş benim eşim e hediye etti ve çok güzel seks i di eşime yakıştı teşekkür ettim
00 YorumlaEşim hariç böyle bir hediye almam lan çok kötü bence 😶
01 Yorumla- +1 yıl
Ben sevgililerime alırdım hoşlarına da gıdıyor tabı Kı alınca beklenti ile gozlerınin icine bakmamak ya da lafı oraya getirmemek gerek
+1 yılbence değil keşke bana da hediye etseler :D
31 Yorumla- +1 yıl
hahaha sen dunden razısın zaten :D
+1 yılVibratör bile edebilirsin sorun yok
23 Yorumla- +1 yıl
onu yapmam :) bosu bosuna araya rekabet sokmanın alemı yok
- +1 yıl
hömmmm
- +1 yıl
:D:D
+1 yılSevgilim ise ayıp değil diğerleri hadsizlik
13 Yorumla- +1 yıl
samımı bır flort
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
pekı :D
+1 yılKimseyle bu kadar laubali olmam
13 Yorumla- +1 yıl
canım 19 yasında ne olacaksın zaten ahaha :)
- +1 yıl
Çok komikmiş bir daha olmasın
+1 yılEşler dışında iç çamaşır hediye etmek ayıptır.
18 Yorumla- +1 yıl
nıye ayıp olsun
- +1 yıl
Hiç mi ayıptan, edepten haberin Yok? Cinselliği çağrıştırıyor çünkü.
- +1 yıl
yok mesela yok. cınsellıgı cagrıstırdıgını tamamen kacırmısım duydum hosuna gıden bır sey almak ıstedım ben mı ayıp yapmıs oldum
- +1 yıl
Eşin dışında başkasına alman anormal olur. Karşındaki kız tabi senin gibi anormal değilse.
- +1 yıl
duydum bır tane markanın bır modelı cok hosuma gıttı dıye konusuyordun tamamen sen ıstedın dıye alındı ve ıyı gunlerde kullan kesınlıkle yanlıs anlama duydum almak ıstedım dıye not dusuldu
- +1 yıl
soruda benım bu kıza ılgım var ya da bır bırlıktelıgım var ayrıca
- +1 yıl
Naparsan yap
- +1 yıl
i win :)
+1 yılAyıp sayılabilir aslında ve saçma
11 Yorumla- +1 yıl
sensın sacma :)
Böyle bir hediye alsa kızarım.
03 Yorumla- +1 yıl
peki bu adabı ıle verılemez mı?
- +1 yıl
hedıye alınmadan once sorulmaz.. cınsel bır davetın cok daha rahat barız olmayan yolları var. guzel bır kolye alıp dur ben takayıp dıyıp ufak bır boyuna dokunuş bıle bundan daha ıyı ve etkılıdır aslında :) ama sızın kararınız tabı kı
+1 yılben kızardım böyle bü hediyeye amaç ne yani
02 Yorumla- +1 yıl
dünya barışı amaclıyormus
- +1 yıl
aman çok komik!
Ben böyle bir hediyeden hoşlanmam.
03 Yorumla- +1 yıl
hedıyeden hoslanmasan da nezaket geregı kotu davranmamak gerekır
- +1 yıl
iyi bakalım :D
O kadar samimi olmuşsam ayıp değil
00 Yorumla
+1 yılNeden olsun markalı olduğu sürece sıkıntı yapmam
03 Yorumla- +1 yıl
@iyiiinsan güzele ne yakışmaz
+1 yılYoo
Kızların hoşuna gidiyor00 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir hediye
00 Yorumla
+1 yılSevgiliye bağlı bir olay bu.
00 YorumlaBence çok güzel ve anlamlı
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim vs olsaydı ona ederdim yalan yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp tabi sevişelim demek
15 Yorumla- +1 yıl
yooo ne alaka :D
Cevap sahibi+1 yılSana baksir alinsa ne düşünürsün
- +1 yıl
yanı takıldıgını dusunurum aslında :)
Cevap sahibi+1 yılYa işte bak
- +1 yıl
haha :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece eşine edile bilir bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim alıyor bazen çok da memnun oluyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçma bence ben hoş karşılamam ben iğrenç hatta
13 Yorumla- +1 yıl
tamam abıcım sen oku devam :)
- +1 yıl
Şizofren misin ya niye böyle bişey almayı düşündün ki bu bile hata
- +1 yıl
abıcım kac yasındasın
Samimiyete bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
yanı :D
+1 yılİlişkiye bağlı bence bu
11 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle aslında
Hoş değil
15 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
begenmıyorsa atar bır yere bır ayıp yok ozellınde
- +1 yıl
tamam gıt burdan
kime hediye ettiğine bağlı. :)
00 Yorumla
+1 yılhayır
01 Yorumla- +1 yıl
nıye
Ayıp bence eşin değilse
01 Yorumla- +1 yıl
neden ayıp olsun
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayvanlık..
01 Yorumla- +1 yıl
hepımız memelı bır hayvan degıl mıyız
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler