merhaba AliExpress ten 1 Aralık’ta sipariş verdim kargomu 17TRACK den takip ediyorum en sonda da
Last mile=> Destination country post, number *******TR diye bir takip numarası verilmiş ptt kargo takip yerine ama henüz bulunamadı diyor sanırım daha orda da değil 6 gün oldu zaten bu ne demek bilen varsa yazabilir mi lütfen 🤗
Last mile=> Destination country post, number *******TR diye bir takip numarası verilmiş ptt kargo takip yerine ama henüz bulunamadı diyor sanırım daha orda da değil 6 gün oldu zaten bu ne demek bilen varsa yazabilir mi lütfen 🤗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birkaç gün içinde PTT'ye ulaşır. Sonra zaten PTT takip kodu ile takip edersin.
şu an pttye yazınca bulunmuyor diyor normal yani değil mi
Dert etme daha önce bir arkadaşım AliExpress'ten alışverişler yaptı. Genelde sıkıntı çıkmadan geliyor.
Ben ilk defa alışveriş yaptım ama hep çok puanlı türk yorumları olanlardan aldım yine de endişe ediyorum ya peki aliexpress standar shipping yoluyla geliyor diyor takipli oluyor dimi yani çalınma riski olur mu
Çalınma riski her zaman var. Gemiyle geliyor sonuçta. Bir sürü kontrolden geçiyor. Bu alışverişleri yapan arkadaşımın kargolarından bir tanesi gelmemişti mesela. İade talebi oluşturdu parasını geri aldı. En kötü yolda calinsa dahi paranızı iade alırsınız.
Doğru ama takipli olunca çalınma riski daha az oluyor diye sordum
Aynen, haklısın o konuda.
Teşekkür ederim yanıtın için inşallah sorunsuz gelir hepsi 😄
Gelir merak etme, gelince yaz burdan geldi diye 😅
Tamam inşallah gelirde yazarım 😄😄
Tamam anlaştık 🙂
Ya merhaba benim 3 ayrı kargom vardı 2'si bulunduğum ilçenin ptt'sine geldi ama bir tanesinde 5 gündür item arrived to İstanbul yazıyor gümrükte demek oluyormuş aldığım şeyde kılıf yani altı üstü gümrüğe takılacak bir şey de değil neden böyle olur bir bilgin var mı acaba
Hacilamis olabilirler. Biraz daha bekle bakalım
İnşallah çalınmamıştır yaa:( altı üstü bi ipad kılıfı yahu... şimdi PTT'yi arayıp soracağım takipli Kargo oysa ki
Aramalısın bence de..
16 dakikadır piyano sesi dinliyorum açıcaklar umarım.. ahahha
Hahaha 🤭🤭 lanet olsun içlerindeki bu telesekreter sevgisine
Ahahahh açtı sonunda tüm çabalarım sonucu... en son 12 aralıkta gümrükte işlem görüldüğünü söyledi ve bir kaç gün daha beklememi söyledi inşallah beklemek işe yarar 😂
Bence yarayacaktır 🙂
dediğiniz çıkıyor genelde diğer 2 kargomdan deneyimlediğim kadarıyla bu da çıkar o zaman ahhhaha
Dert etme gelir ya
İnşallah🥺
Bir kargoyu bu kadar dert etme ya bizim arkadaşın da bir telefon kılıfını hacilamislardi 🤭🤭🤭
O kadar bekledim ve türkiyede bulunmuyor o yüzden ya
Gelir inşallah 😄
Selamm kargom gelince söyleyeceğim demiştim 17'sinde geldi şimdi hatırladım söyleyeceğim dediğimi bu süreçteki yardımların için sağol ahahxhxsb
Hahah sevindim senin adına 🙂🙂
Teşekkür ederim 😄